Fit4Lady – Krommenie | Fit4Lady

Fit4Lady – Krommenie

Effectiefste sportschool voor vrouwen in Krommenie: Fit4lady

 Fit4Lady – Krommenie
Zonnelaan 2
1561 ES Krommenie
Tel: 06-457 361 36
Mail: krommenie@fit4lady.nl

 

Openingstijden:

Maandag 08:30 – 12:30 16:30 – 20:30
Dinsdag 08:30 – 12:30 16:30 – 20:30
Woensdag 08:30 – 12:30 16:30 – 20:30
Donderdag 08:30 – 12:30 16:30 – 20:30
Vrijdag 08:30 – 12:30
Zaterdag 08:30 – 12:30
Zondag 09.30 – 12.00

 

Personal trainsters/coaches:
Sandra, Carina, Astrid, Linda en Leonie

Welkom bij Fit4lady Krommenie!
Welkom! Heb je zin om te gaan sporten? Bij ons ben je aan het juiste adres als je in weinig tijd veel effect wilt bereiken. Kom eens binnen en proef te sfeer en ervaar de training. De personal coaches staan voor je klaar om je elke dag weer een leuke training te geven. Onze kleinschalige, ontspannen   club zal je helpen om met plezier binnen te stappen. We beginnen met een advies op maat.

Fit4lady is uniek:
Fit worden, zijn en blijven en dat in een zo kort mogelijke tijd. Wie wil dat nu niet? Wij vrouwen zeker. Dat het kan bewijst Fit4lady Krommenie. Op een ontspannen en eenvoudige manier werk je samen met de ervaren personal coaches aan een fit lijf en een fitte geest. Hoe? Door elke week twee keer een half uur te sporten bij ons aan de Zonnelaan. Makkelijker kunnen we het je niet maken!

Jij bepaalt
Elke training doorloop je in een half uur tijd een circuit van fitnessapparaten voor je spierkracht, afgewisseld met een conditietraining op steps. In 30 minuten train je alle belangrijke spiergroepen en verbeter je jouw conditie, gegarandeerd.   Trainen doe je in je eigen tempo en op je eigen niveau. Je hoeft de apparatuur niet in te stellen; deze past zich aan aan jouw tempo en kracht. Per 45 seconden wissel je de krachttraining af met conditietraining op goede muziek en altijd met personal coaching. Je kunt aanschuiven wanneer je maar wilt en trainen zo vaak je maar wilt.
Onze gediplomeerde trainsters/coaches zijn altijd aanwezig om je te helpen, uitleg te geven en je net dat beetje extra te motiveren om jezelf te overstijgen. Bovendien sport je niet alleen maar in groepsverband en op het moment dat het jouw uitkomt. Na afloop staat de koffie klaar.

Jij bent aan zet
Maak snel een afspraak voor een gratis proefles. We starten met een advies op maat. We meten je Body Mass Index (BMI), je vetpercentage en fitheid en maken vervolgens een persoonlijk trainingsplan. Ben je er klaar voor? Dan kun je gelijk aan de slag!

Tot snel bij Fit4lady Krommenie!

 

4 redenen waarom jij kiest voor Fit4lady!

Beste Sportclub

In 2013 en 2015 werden wij verkozen tot beste sportclub. In 2014 werden we tweede. Niet voor niets beoordelen onze leden ons gemiddeld met een 8.4. We mochten dit jaar weer de prijs in ontvangst nemen!

Effectief

Als je sport, doe het dan goed en maak er volop gebruik van! Onze meeste leden sporten tweemaal per week. Per sportmoment wordt het zo alleen maar voordeliger.

Gezelligheid

De training is leuk om te doen. De trainsters zijn er voor jou. Elke vrouw kan zo haar resultaat bereiken: een strakker, fit en soepel lijf. Daarom komen onze leden graag trainen en gaan ze sporten leuk vinden.

10 jaar ervaring

Wekelijks train je zo vaak als je wilt en word je begeleid door vakkundige trainsters. Natuurlijk inclusief persoonlijke coaching en periodieke meting van de resultaten.

Gratis Proefles?

Voor een proefles nemen we ongeveer een uur de tijd. Een reguliere training, als je lid geworden bent, kost je ongeveer 30 minuten. Maar vanwege onze begeleiding en unieke methode is dit half uurtje effectiever besteed dan ooit!

fit4lady-15[1]