Omdat ik altijd gemotiveerd word

Ik stem op Fit4lady! Waarom Fit4lady? Sinds 2 maanden sport ik hier ongeveer 2 tot 4 keer per week. Ligt er net aan of het in mijn schema thuis past. Het maakt niet uit op welk tijdstip ik kom, gemotiveerd word ik wel door de enthousiaste trainsters. Ik merk dat ik me al een stuk fitter voel en ga iedere keer met zin heen. Daarom stem ik op Fit4lady met de Fitnessclub van het Jaar verkiezing. https://www.fitnessclubvanhetjaar.nl/selecteer/dv/fit4ladylimmen

 

Sportieve groet van Linda uit Limmenlimmen lidet

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies om u de beste online ervaring te bieden. Door akkoord te gaan, accepteert u het gebruik van cookies in overeenstemming met ons cookiebeleid.

Privacy Settings saved!
Privacy-instellingen

Wanneer u een website bezoekt, kan deze informatie in uw browser opslaan of ophalen, meestal in de vorm van cookies. Beheer hier uw persoonlijke Cookie Services.

Deze cookies zijn nodig om de website te laten functioneren en kunnen niet worden uitgeschakeld in onze systemen.

Om deze website te gebruiken, gebruiken we de volgende technisch vereiste cookies
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Omwille van de prestaties gebruiken we Cloudflare als een CDN-netwerk. Hiermee wordt een cookie "__cfduid" opgeslagen om beveiligingsinstellingen per client toe te passen. Deze cookie is strikt noodzakelijk voor de beveiligingsfuncties van Cloudflare en kan niet worden uitgeschakeld.
  • __cfduid

We volgen geanonimiseerde gebruikersinformatie om onze website te verbeteren.
  • _ga
  • _gid
  • _gat

We gebruiken Google Tag Manager om geanomiseerd ons verkeer te volgen en om AB te helpen nieuwe functies te testen.

Decline all Services
Accept all Services