Notenbroodjes

Deze broodjes zijn glutenvrij en vol met eiwitten!

Benodigdheden:

  • 75 gram amandelmeel
  • 50 gram rozijnen
  • 70 gram noten (ongebrand, ongezouten)
  • 2 el Hüttenkäse
  • 20 gram kokosolie, gesmolten (niet warm)
  • 3 eieren
  • 1 tl bakpoeder
  • Zout (snufje)

Bereiding:

  1. Verwarm de oven voor op 175 graden.
  2. Hak de noten in kleine stukjes.
  3. Meng de noten in een kom samen met het amandelmeel, de rozijnen, het bakpoeder en het zout.
  4. Meng in een andere kom de eieren, Hüttenkäse en kokosolie en mix dit goed.
  5. Doe het ei-mengsel bij de noten en meng dit weer goed.
  6. Verdeel dit deeg in gelijke bolletjes en bak ze ongeveer 25 á 30 minuten gaar in de oven.

Eet smakelijk!

GRATIS PROEFLES?

Voor een proefles nemen we ongeveer een uur de tijd. Een reguliere training, als je lid geworden bent, kost je ongeveer 30 minuten. Maar vanwege onze begeleiding en unieke methode is dit half uurtje effectiever besteed dan ooit!

Zomeractie

Top