Ik had nooit gedacht dat ik sporten leuk zou gaan vinden

Het steppen wordt makkelijker

Hoi, ik ben Lidy.Lidy Fit4lady Grootebroek

Ik had nooit gedacht dat ik sporten echt leuk zou gaan vinden. In januari 2017 ben ik samen met mijn 2 vriendinnen gestart met de 5-weekse actie bij Fit4Lady Grootebroek. In het begin vond ik het steppen nog wel lastig, maar het ging steeds makkelijker. Ook vond ik het al leuker worden. Elke week heeft Fit4lady een andere steppas. Steeds weer een leuke uitdaging op de muziek.

Na de actie heb ik een halfjaar abonnement genomen. Deze heb ik al gauw omgezet naar een jaarabonnement! Ik ervaar echt voordelen ten opzichte van andere sportscholen. Ik vind het fijn dat ik op elk moment van de dag kan sporten. En dat ik niet aan een tijd vastzit. Het is elke keer maar een half uurtje, dus te overzien, en dat 2 of 3 keer per week .

Voor mij is dit de ideale sportschool! Het maakt niet uit hoe oud je bent, hoe dik of dun, hoe lenig of stijf, iedereen kan mee doen. Lekker even bezig zijn in een leuke sfeer.

Ik ben helemaal om en ga gemiddeld 3 keer per week met veel plezier heen. Na een half uurtje voel ik me weer helemaal fit! Vooral na een drukke dag.

Groetjes Lidy

Ook zo nieuwsgierig geworden naar Fit4lady?

Geef je dan nu op voor onze Kickstart-actie! Aanmelden kan t/m 29 januari.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies om u de beste online ervaring te bieden. Door akkoord te gaan, accepteert u het gebruik van cookies in overeenstemming met ons cookiebeleid.

Privacy Settings saved!
Privacy-instellingen

Wanneer u een website bezoekt, kan deze informatie in uw browser opslaan of ophalen, meestal in de vorm van cookies. Beheer hier uw persoonlijke Cookie Services.

Deze cookies zijn nodig om de website te laten functioneren en kunnen niet worden uitgeschakeld in onze systemen.

Om deze website te gebruiken, gebruiken we de volgende technisch vereiste cookies
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Omwille van de prestaties gebruiken we Cloudflare als een CDN-netwerk. Hiermee wordt een cookie "__cfduid" opgeslagen om beveiligingsinstellingen per client toe te passen. Deze cookie is strikt noodzakelijk voor de beveiligingsfuncties van Cloudflare en kan niet worden uitgeschakeld.
  • __cfduid

We volgen geanonimiseerde gebruikersinformatie om onze website te verbeteren.
  • _ga
  • _gid
  • _gat

We gebruiken Google Tag Manager om geanomiseerd ons verkeer te volgen en om AB te helpen nieuwe functies te testen.

Decline all Services
Accept all Services