Dankzij de persoonlijke begeleiding vind ik na acht jaar nog steeds genoeg uitdaging!

Het is hier laagdrempelig en gezellig en je mag zijn wie je bent

Hoi, ik ben Fleur.Fleur Fit4lady Goeree

Waarom ik al bijna acht jaar sport bij Fit4lady? Door de persoonlijke begeleiding vindt ze zelfs na acht jaar nog genoeg uitdaging!

Geleidelijk aan ben ik 15 kilo kwijtgeraakt. Vroeger was ik niet zo’n sporter. In die acht jaar ben ik eigenlijk toch wel verslaafd geworden aan beweging. Als het er om een of andere reden niet van trainen komt, ga ik ’s avonds nog een rondje lopen. Zo kom ik toch aan mijn dagelijkse beweging!

Ik voel me er zo goed bij. Fit4Lady is echt een warm bad. Het is er laagdrempelig en gezellig en je mag er zijn wie je bent. Ook het feit dat je kunt komen wanneer het jou uitkomt vindt ik erg aantrekkelijk.

Door het sporten ben ik natuurlijk afgevallen, maar ik ga ook bewuster mijn mijn voeding om.

De tip van Fleur

Doe anders boodschappen! Haal geen of weinig snoep in huis, wel meer groente en fruit. En… lees de etiketten!

Ook zo nieuwsgierig geworden naar Fit4lady?

Geef je dan nu op voor onze Kickstart-actie! Aanmelden kan t/m 29 januari.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies om u de beste online ervaring te bieden. Door akkoord te gaan, accepteert u het gebruik van cookies in overeenstemming met ons cookiebeleid.

Privacy Settings saved!
Privacy-instellingen

Wanneer u een website bezoekt, kan deze informatie in uw browser opslaan of ophalen, meestal in de vorm van cookies. Beheer hier uw persoonlijke Cookie Services.

Deze cookies zijn nodig om de website te laten functioneren en kunnen niet worden uitgeschakeld in onze systemen.

Om deze website te gebruiken, gebruiken we de volgende technisch vereiste cookies
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Omwille van de prestaties gebruiken we Cloudflare als een CDN-netwerk. Hiermee wordt een cookie "__cfduid" opgeslagen om beveiligingsinstellingen per client toe te passen. Deze cookie is strikt noodzakelijk voor de beveiligingsfuncties van Cloudflare en kan niet worden uitgeschakeld.
  • __cfduid

We volgen geanonimiseerde gebruikersinformatie om onze website te verbeteren.
  • _ga
  • _gid
  • _gat

We gebruiken Google Tag Manager om geanomiseerd ons verkeer te volgen en om AB te helpen nieuwe functies te testen.

Decline all Services
Accept all Services