Nieuwe trainster bij Fit4lady Alkmaar

Mijn naam is Angela de Bakker, ik ben 29 jaar en woon samen met mijn man en onze twee dochtertjes in Alkmaar.

Vanaf heden zal ik samen met de andere trainsters voor jullie klaarstaan bij Fit4Lady Alkmaar. Om elkaar alvast wat beter te leren kennen, stel ik mij via dit stukje graag aan jullie voor. Ik kijk ernaar uit om jullie te ontmoeten bij Fit4Lady Alkmaar!

Sport, voeding en gezondheid zijn mijn grootste passie. Deze passie heb ik ontdekt tijdens mijn eigen zoektocht naar een betere balans in fit en gezond worden. Ik was te zwaar, mijn broeken gingen nu toch echt steeds strakker zitten en ik bleef maar sukkelen met vrij ernstige bekken- en gewrichtsklachten sinds mijn zwangerschap. Van de artsen en therapeuten hoorde ik steevast ‘dat het nu eenmaal zo was’ en ik er mee moest leren leven. Maar dat wilde ik niet! Ik moest zelf op onderzoek uit dus, wat kon ik doen voor mijn lichaam? Het belangrijkste wat ik dacht te kunnen doen, is ervoor zorgen dat mijn lichaam weer sterk genoeg is om mij te kunnen dragen. Ik ging op zoek naar een Personal Coach, aangezien ik mijn eigen discipline nog niet hoog genoeg inschatte. Gelukkig vond ik deze en ik startte nog diezelfde week met een pittige training. Mijn lijf was dit natuurlijk niet gewend en ik had meer (spier)pijn dan ik mij ooit kon voorstellen. Maar ik zette door, ik moest wel. Voor mijzelf, maar ook voor mijn gezin. Ook heb ik mij vanaf dat moment verdiept in voeding, want dit hangt natuurlijk nauw samen met afvallen maar vooral met gezondheid. Ik heb boeken, tijdschriften en internet verslonden en nog steeds is dit mijn grootste bezigheid in de uurtjes die ik voor mijzelf heb. Met resultaat; niet alleen ben ik 23 kilo afgevallen, ik ben sterker en fitter dan ik ooit geweest ben! En wat valt er nog een hoop te leren over al die voeding.

Op dit moment voel ik mij helemaal in balans; ik ben gezond en ik weet wat gezond eten is en vooral wat het voor je kan betekenen. Ik geniet er erg van om anderen hierover te vertellen, te motiveren of adviseren. Mijn gezin gaat hier natuurlijk ook in mee en stiekem droomde ik er weleens van hoe gaaf het zou zijn als ik van mijn passie mijn werk kon maken.

Toen ik de vacature van Fit4Lady Alkmaar voorbij zag komen, besloot ik dan ook mijn verhaal en CV te mailen. Tot mijn grote verrassing kreeg ik meteen een positieve reactie terug, ik mocht op gesprek komen! Vanaf dat moment ging het snel. Ik mocht een keer mee trainen, de sfeer komen proeven op de club en natuurlijk was ik toen verkocht. Bij Fit4Lady voel je je welkom en is er plek voor alle vrouwen, dit stralen de trainsters uit maar ook zeker de leden!

Vanaf nu mag ik dus ook mijn kennis en vaardigheden gaan inzetten om anderen te motiveren en adviseren en natuurlijk lekker samen te trainen. Ik kijk er enorm naar uit om mijn passie met werk te kunnen combineren en zie dan ook een mooie toekomst tegemoet.

Graag tot ziens bij Fit4Lady Alkmaar!

Sportieve groet, Angela

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies om u de beste online ervaring te bieden. Door akkoord te gaan, accepteert u het gebruik van cookies in overeenstemming met ons cookiebeleid.

Privacy Settings saved!
Privacy-instellingen

Wanneer u een website bezoekt, kan deze informatie in uw browser opslaan of ophalen, meestal in de vorm van cookies. Beheer hier uw persoonlijke Cookie Services.

Deze cookies zijn nodig om de website te laten functioneren en kunnen niet worden uitgeschakeld in onze systemen.

Om deze website te gebruiken, gebruiken we de volgende technisch vereiste cookies
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Omwille van de prestaties gebruiken we Cloudflare als een CDN-netwerk. Hiermee wordt een cookie "__cfduid" opgeslagen om beveiligingsinstellingen per client toe te passen. Deze cookie is strikt noodzakelijk voor de beveiligingsfuncties van Cloudflare en kan niet worden uitgeschakeld.
  • __cfduid

We volgen geanonimiseerde gebruikersinformatie om onze website te verbeteren.
  • _ga
  • _gid
  • _gat

We gebruiken Google Tag Manager om geanomiseerd ons verkeer te volgen en om AB te helpen nieuwe functies te testen.

Decline all Services
Accept all Services