Na één maand trainen bereikte ik al een mooi resultaat.

‘Ik wil heel graag in shape blijven, niet alleen in kleding (dat is mijn werk, dus dat lukt sowieso wel met wat trucs en tricks), maar óók in bikini. En ik merk dat ik hiervoor, met het ouder worden, toch écht moet gaan bewegen. Ik train nu een maand, twee tot drie keer per week en het werkt nu al! Ik verlies niet alleen centimeters (dat was mijn doel), maar ik vind het ook heerlijk ontspannend. Na de training voel ik me voldaan en meteen ook weer ‘fris in m’n hoofd’, alsof ik er geen(werk) dag op heb zitten. En ik ben zelfs de hele week door fitter en opgeruimder. Fijne, onvoorziene neveneffecten. Ik ga dus zeker door!
Ik ben Anne Nienkemper, eigenaar StylingCREW in Monnickendam.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies om u de beste online ervaring te bieden. Door akkoord te gaan, accepteert u het gebruik van cookies in overeenstemming met ons cookiebeleid.

Privacy Settings saved!
Privacy-instellingen

Wanneer u een website bezoekt, kan deze informatie in uw browser opslaan of ophalen, meestal in de vorm van cookies. Beheer hier uw persoonlijke Cookie Services.

Deze cookies zijn nodig om de website te laten functioneren en kunnen niet worden uitgeschakeld in onze systemen.

Om deze website te gebruiken, gebruiken we de volgende technisch vereiste cookies
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Omwille van de prestaties gebruiken we Cloudflare als een CDN-netwerk. Hiermee wordt een cookie "__cfduid" opgeslagen om beveiligingsinstellingen per client toe te passen. Deze cookie is strikt noodzakelijk voor de beveiligingsfuncties van Cloudflare en kan niet worden uitgeschakeld.
  • __cfduid

We volgen geanonimiseerde gebruikersinformatie om onze website te verbeteren.
  • _ga
  • _gid
  • _gat

We gebruiken Google Tag Manager om geanomiseerd ons verkeer te volgen en om AB te helpen nieuwe functies te testen.

Decline all Services
Accept all Services