Na 3 maanden heel tevreden en veel strakker!

Na de zomer ben ik gaan sporten bij Fit4lady. Ik veranderde van baan en zat daardoor elke dag in de auto . Ik wilde met sporten voorkomen dat mijn conditie (nog verder) achteruit zou gaan en mijn gewicht zou toenemen.
Het concept van Fit4lady werkt voor mij heel goed: na mijn werk ga ik eerst langs Fit4lady en daarna pas naar huis. Ik ben dan iets later thuis, maar heb mijn portie bewegen wel gehad!

Sporten op meerdere locaties

Op maandag sport ik meestal in Schagen omdat ik daar dan werk. De andere 2 keer sport ik vlak bij mijn huis in Grootebroek. Met je abonnement mag je namelijk op alle locaties sporten. Ideaal! Zo probeer ik 3x per week te sporten.

Fitter, strakker en super gemotiveerd!

Inmiddels werpt het zijn vruchten af: ik voel me fitter en kan mijzelf ertoe zetten om te gaan. Wat me bij andere sporten door de vaste trainingstijden niet lukte. Mijn lijf is absoluut strakker geworden! Ik merkte het al aan mijn broeken. In november heb ik alles gemeten en na 3 maanden heb ik weer een nieuwe meting gedaan: bij mijn heupen is er 7 cm af, bij mijn bovenbenen 4 cm en kuiten 2 cm. Hetzelfde geldt voor mijn armen: bovenarmen -2 cm, onderarmen -3 cm. Daarnaast is mijn vetweefsel afgenomen en zijn mijn spieren toegenomen. Kortom veel strakker in mijn vel!

Volgende stap: afvallen

Qua gewicht ben ik niet echt afgevallen, 1 kg in ruim 3 maanden. Daar moet ik dus nog verandering in brengen door anders te gaan eten.
Ik ga absoluut door met trainen! Het is heerlijk om te merken dat ik fitter en strakker ben geworden.

Gerda, Fit4lady Grootebroek

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies om u de beste online ervaring te bieden. Door akkoord te gaan, accepteert u het gebruik van cookies in overeenstemming met ons cookiebeleid.

Privacy Settings saved!
Privacy-instellingen

Wanneer u een website bezoekt, kan deze informatie in uw browser opslaan of ophalen, meestal in de vorm van cookies. Beheer hier uw persoonlijke Cookie Services.

Deze cookies zijn nodig om de website te laten functioneren en kunnen niet worden uitgeschakeld in onze systemen.

Om deze website te gebruiken, gebruiken we de volgende technisch vereiste cookies
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Omwille van de prestaties gebruiken we Cloudflare als een CDN-netwerk. Hiermee wordt een cookie "__cfduid" opgeslagen om beveiligingsinstellingen per client toe te passen. Deze cookie is strikt noodzakelijk voor de beveiligingsfuncties van Cloudflare en kan niet worden uitgeschakeld.
  • __cfduid

We volgen geanonimiseerde gebruikersinformatie om onze website te verbeteren.
  • _ga
  • _gid
  • _gat

We gebruiken Google Tag Manager om geanomiseerd ons verkeer te volgen en om AB te helpen nieuwe functies te testen.

Decline all Services
Accept all Services