Na 3 maanden heel tevreden en veel strakker!

Direct uit het werk trainenFit4lady Grootebroek Gerda

Na de zomer ben ik gaan sporten bij Fit4lady. Ik veranderde van baan en zat daardoor elke dag in de auto . Ik wilde met sporten voorkomen dat mijn conditie (nog verder) achteruit zou gaan en mijn gewicht zou toenemen.
Het concept van Fit4lady werkt voor mij heel goed: na mijn werk ga ik eerst langs Fit4lady en daarna pas naar huis. Ik ben dan iets later thuis, maar heb mijn portie bewegen wel gehad!

Sporten op meerdere locaties

Op maandag sport ik meestal in Schagen omdat ik daar dan werk. De andere 2 keer sport ik vlak bij mijn huis in Grootebroek. Met je abonnement mag je namelijk op alle locaties sporten. Ideaal! Zo probeer ik 3x per week te sporten.

Fitter, strakker en super gemotiveerd!

Inmiddels werpt het zijn vruchten af: ik voel me fitter en kan mijzelf ertoe zetten om te gaan. Wat me bij andere sporten door de vaste trainingstijden niet lukte. Mijn lijf is absoluut strakker geworden! Ik merkte het al aan mijn broeken. In november heb ik alles gemeten en na 3 maanden heb ik weer een nieuwe meting gedaan: bij mijn heupen is er 7 cm af, bij mijn bovenbenen 4 cm en kuiten 2 cm. Hetzelfde geldt voor mijn armen: bovenarmen -2 cm, onderarmen -3 cm. Daarnaast is mijn vetweefsel afgenomen en zijn mijn spieren toegenomen. Kortom veel strakker in mijn vel!

Volgende stap: afvallen

Qua gewicht ben ik niet echt afgevallen, 1 kg in ruim 3 maanden. Daar moet ik dus nog verandering in brengen door anders te gaan eten.
Ik ga absoluut door met trainen! Het is heerlijk om te merken dat ik fitter en strakker ben geworden.

Gerda, Fit4lady Grootebroek

GRATIS PROEFLES?

Voor een proefles nemen we ongeveer een uur de tijd. Een reguliere training, als je lid geworden bent, kost je ongeveer 30 minuten. Maar vanwege onze begeleiding en unieke methode is dit half uurtje effectiever besteed dan ooit!

Direct solliciteren

Mijn doel met Fit4lady is om vrouwen in beweging te brengen. Beweging zorgt voor meer zelfvertrouwen en draagt bij aan een actieve en gezonde levensstijl. Het concept van Fit4lady maakt dit mogelijk met een korte (30 minuten!) en intensieve kracht- en conditietraining.

Help jij mij nog meer vrouwen in beweging te brengen? Solliciteer dan direct!

 • Toegestane bestandstypen: doc, docx, pdf.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Direct solliciteren

Mijn doel met Fit4lady is om vrouwen in beweging te brengen. Beweging zorgt voor meer zelfvertrouwen en draagt bij aan een actieve en gezonde levensstijl. Het concept van Fit4lady maakt dit mogelijk met een korte (30 minuten!) en intensieve kracht- en conditietraining.

Help jij mij nog meer vrouwen in beweging te brengen? Solliciteer dan direct!

 • Toegestane bestandstypen: doc, docx, pdf.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Direct solliciteren

Mijn doel met Fit4lady is om vrouwen in beweging te brengen. Beweging zorgt voor meer zelfvertrouwen en draagt bij aan een actieve en gezonde levensstijl. Het concept van Fit4lady maakt dit mogelijk met een korte (30 minuten!) en intensieve kracht- en conditietraining.

Help jij mij nog meer vrouwen in beweging te brengen? Solliciteer dan direct!

 • Toegestane bestandstypen: doc, docx, pdf.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Direct solliciteren

Mijn doel met Fit4lady is om vrouwen in beweging te brengen. Beweging zorgt voor meer zelfvertrouwen en draagt bij aan een actieve en gezonde levensstijl. Het concept van Fit4lady maakt dit mogelijk met een korte (30 minuten!) en intensieve kracht- en conditietraining.

Help jij mij nog meer vrouwen in beweging te brengen? Solliciteer dan direct!

 • Toegestane bestandstypen: doc, docx, pdf.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Direct solliciteren

Mijn doel met Fit4lady is om vrouwen in beweging te brengen. Beweging zorgt voor meer zelfvertrouwen en draagt bij aan een actieve en gezonde levensstijl. Het concept van Fit4lady maakt dit mogelijk met een korte (30 minuten!) en intensieve kracht- en conditietraining.

Help jij mij nog meer vrouwen in beweging te brengen? Solliciteer dan direct!

 • Toegestane bestandstypen: doc, docx, pdf.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Direct solliciteren

Mijn doel met Fit4lady is om vrouwen in beweging te brengen. Beweging zorgt voor meer zelfvertrouwen en draagt bij aan een actieve en gezonde levensstijl. Het concept van Fit4lady maakt dit mogelijk met een korte (30 minuten!) en intensieve kracht- en conditietraining.

Help jij mij nog meer vrouwen in beweging te brengen? Solliciteer dan direct!

 • Toegestane bestandstypen: doc, docx, pdf.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Direct solliciteren

Mijn doel met Fit4lady is om vrouwen in beweging te brengen. Beweging zorgt voor meer zelfvertrouwen en draagt bij aan een actieve en gezonde levensstijl. Het concept van Fit4lady maakt dit mogelijk met een korte (30 minuten!) en intensieve kracht- en conditietraining.

Help jij mij nog meer vrouwen in beweging te brengen? Solliciteer dan direct!

 • Toegestane bestandstypen: doc, docx, pdf.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Top