Monique verloor de helft van haar gewicht: “ik ben verder gekomen dan ik kon dromen”

Fit4lady is meer dan alleen sporten voor mij!

In januari 2014 besloot ik dat ik iets moest doen om het patroon van overgewicht, pijntjes, weinig energie en negatieve gedachten over mezelf te doorbreken. Ik vroeg een proefles aan bij Fit4lady Krommenie. zag daar de dames vol gemak en souplesse rondspringen en was blij dat ik heelhuids thuis was gekomen. Sloot een abonnement af met gemengde gevoelens want ik haatte sporten; teveel gedoe en kost tijd dacht ik. Maar als je doet wat je altijd deed, krijg je wat je altijd had! Ondanks dat ik zo stijf als een robot was bleef ik komen. Gooide alles in de strijd en kwam uiteindelijk uit bij wat ik echt wilde: Fit en positief in ’t leven staan vol zelfvertrouwen. De dames van Fit4lady hebben me altijd gesteund en gemotiveerd en hebben me geholpen mijn grenzen te verleggen. Ik heb me nooit veroordeeld gevoeld vanwege m’n overgewicht.

Wel werd ik enorm met mezelf geconfronteerd. Uiteindelijk besloot ik het traject in te gaan voor een maagverkleining. Nooit gedacht dat ik dat zou aandurven. Maar door het groeiende vertrouwen in mijn lijf en wilskracht durfde ik t aan. Ik herstelde razendsnel en zonder complicaties, waarbij mijn verbeterde conditie een grote rol heeft gespeeld. Inmiddels sport ik er alweer ruim 3 jaar zeker 3 keer in de week. Mijn gewicht is meer dan gehalveerd en ben ik verder gekomen dan ik kon dromen.

Dank jullie wel lieve meiden en leden van Fit4lady, want Fit4lady is meer dan alleen sporten voor mij!

Gratis Proefles?

Voor een proefles nemen we ongeveer een uur de tijd. Een reguliere training, als je lid geworden bent, kost je ongeveer 30 minuten. Maar vanwege onze begeleiding en unieke methode is dit half uurtje effectiever besteed dan ooit!

GRATIS PROEFLES?

Voor een proefles nemen we ongeveer een uur de tijd. Een reguliere training, als je lid geworden bent, kost je ongeveer 30 minuten. Maar vanwege onze begeleiding en unieke methode is dit half uurtje effectiever besteed dan ooit!

Direct solliciteren

Mijn doel met Fit4lady is om vrouwen in beweging te brengen. Beweging zorgt voor meer zelfvertrouwen en draagt bij aan een actieve en gezonde levensstijl. Het concept van Fit4lady maakt dit mogelijk met een korte (30 minuten!) en intensieve kracht- en conditietraining.

Help jij mij nog meer vrouwen in beweging te brengen? Solliciteer dan direct!

  • Toegestane bestandstypen: doc, docx, pdf.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.