Op gewicht: GELUKT!!

In december vorig jaar las ik op de club waar ik train iets over het Slank & Fit Plan. Ik dacht: dat is wel wat voor mij straks in januari, want ik heb altijd op 1 jan het idee er mag wel weer wat af…. Maar waarom wachten tot 1 januari, dacht ik? Ik geef mij nu meteen op…en dat heb ik gedaan en nu een paar maanden later voel ik mij prima. De trainsters zijn stuk voor stuk een goede stok achter de deur en motiveren je altijd!! Ze hebben goede tips, ook als je na het skiën een dikke knie hebt, KOM en doe wat je kunt
is hun motto.
Mij bevalt het in ieder geval heeeeel goed, ik hoop nog heel lang lekker te kunnen trainen, onder leiding van 3 top trainsters!!!!
O ja, mijn resultaat? Dat houd ik voor mij zelf, maar ik ben heel erg blij met mijn lichtere, fittere ik.
Ik ben Angelique en train bij Fit4lady Limmen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies om u de beste online ervaring te bieden. Door akkoord te gaan, accepteert u het gebruik van cookies in overeenstemming met ons cookiebeleid.

Privacy Settings saved!
Privacy-instellingen

Wanneer u een website bezoekt, kan deze informatie in uw browser opslaan of ophalen, meestal in de vorm van cookies. Beheer hier uw persoonlijke Cookie Services.

Deze cookies zijn nodig om de website te laten functioneren en kunnen niet worden uitgeschakeld in onze systemen.

Om deze website te gebruiken, gebruiken we de volgende technisch vereiste cookies
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Omwille van de prestaties gebruiken we Cloudflare als een CDN-netwerk. Hiermee wordt een cookie "__cfduid" opgeslagen om beveiligingsinstellingen per client toe te passen. Deze cookie is strikt noodzakelijk voor de beveiligingsfuncties van Cloudflare en kan niet worden uitgeschakeld.
  • __cfduid

We volgen geanonimiseerde gebruikersinformatie om onze website te verbeteren.
  • _ga
  • _gid
  • _gat

We gebruiken Google Tag Manager om geanomiseerd ons verkeer te volgen en om AB te helpen nieuwe functies te testen.

Decline all Services
Accept all Services