Mijn ervaring na een jaar trainen bij Fit4Lady!

Een jaar geleden is bij mij het knopje omgegaan dat ik eens wat aan mijn gezondheid en gewicht moest gaan doen. Ik las een advertentie van Fit4Lady in een streek weekkrantje. Fit4Lady zocht vrouwen die gewicht wilden verliezen met het zogenaamde Fit in Balans plan! Na enige aarzeling heb ik mijzelf ingeschreven voor een proefles. Het knopje was dan wel om in mijn hoofd om af te gaan vallen maar in het sporten zag ik eigenlijk niet zoveel.
 De proefles vond ik wel leuk maar ik vond de pasjes op de steps nog wel ingewikkeld. Toch besloot ik om mijzelf aan te melden voor Fit in Balans! Dit was voor 8 weken….Ik begon het sporten echt leuk te vinden en de resultaten kwamen ook al snel. De trainsters letten goed op en zijn allemaal erg aardig. Ook is het verder een heel gezellige sportclub. Er is altijd wel iemand met wie je een praatje kunt maken en het is niet belangrijk of je in het mooiste sportpakje rondloopt. Iedereen is er met zijn eigen doel bezig en dat is voor de meesten je fitter voelen. Dames onder elkaar. Inmiddels zijn we 1 jaar verder en ik ben 20 kilo lichter…ik voel me fitter en zit letterlijk en figuurlijk beter in mijn vel! Ik ben verslaafd geraakt aan het sporten en vind het jammer als het niet lukt om te gaan sporten. Ik probeer in ieder geval 4 keer per week te gaan en als het even kan 5 keer! Ik hoef niet verder meer af te vallen dus nu is het belangrijk om op gewicht te blijven.
De weekmenu’s heb ik nog bewaard en als het dan bijvoorbeeld na feestdagen of een vakantie nodig is volg ik weer even een weekmenu en zet ik weer even de puntjes op de i…
Ik vind Fit4Lady zeker een aanrader….
Je kunt er binnenlopen op een tijd die het jou uitkomt (binnen de openingstijden uiteraard).
Goede begeleiding door goede en aardige trainsters.
Fit4Lady heeft mij geholpen om lekkerder in mijn vel te zitten….zowel fysiek als mentaal!
Dus als je nog twijfelt…..gewoon gaan!

Jolanda Vermeij

 

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies om u de beste online ervaring te bieden. Door akkoord te gaan, accepteert u het gebruik van cookies in overeenstemming met ons cookiebeleid.

Privacy Settings saved!
Privacy-instellingen

Wanneer u een website bezoekt, kan deze informatie in uw browser opslaan of ophalen, meestal in de vorm van cookies. Beheer hier uw persoonlijke Cookie Services.

Deze cookies zijn nodig om de website te laten functioneren en kunnen niet worden uitgeschakeld in onze systemen.

Om deze website te gebruiken, gebruiken we de volgende technisch vereiste cookies
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Omwille van de prestaties gebruiken we Cloudflare als een CDN-netwerk. Hiermee wordt een cookie "__cfduid" opgeslagen om beveiligingsinstellingen per client toe te passen. Deze cookie is strikt noodzakelijk voor de beveiligingsfuncties van Cloudflare en kan niet worden uitgeschakeld.
  • __cfduid

We volgen geanonimiseerde gebruikersinformatie om onze website te verbeteren.
  • _ga
  • _gid
  • _gat

We gebruiken Google Tag Manager om geanomiseerd ons verkeer te volgen en om AB te helpen nieuwe functies te testen.

Decline all Services
Accept all Services