Het meedoen geeft me een kick

Omdat in de zomer mijn zwemmen en tennissen een stop heeft wilde ik graag iets anders doen. Mijn moeder nam me mee naar Fit4lady waar ik voor 10,= per week lekker kan meetrainen, zo vaak ik wil. Ik vind het super leuk om te doen. Zo leuk met mijn moeder en ook mijn tante traint hier. De training is muziek en het geeft me steeds weer een kick als ik de steppas onder de knie heb. Gaat steeds beter. Ik ben Jade en 13 jaar en kon dus ook al meedoen. Wil je het ook eens proberen? www.fit4lady.nl/proefles

 

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies om u de beste online ervaring te bieden. Door akkoord te gaan, accepteert u het gebruik van cookies in overeenstemming met ons cookiebeleid.

Privacy Settings saved!
Privacy-instellingen

Wanneer u een website bezoekt, kan deze informatie in uw browser opslaan of ophalen, meestal in de vorm van cookies. Beheer hier uw persoonlijke Cookie Services.

Deze cookies zijn nodig om de website te laten functioneren en kunnen niet worden uitgeschakeld in onze systemen.

Om deze website te gebruiken, gebruiken we de volgende technisch vereiste cookies
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Omwille van de prestaties gebruiken we Cloudflare als een CDN-netwerk. Hiermee wordt een cookie "__cfduid" opgeslagen om beveiligingsinstellingen per client toe te passen. Deze cookie is strikt noodzakelijk voor de beveiligingsfuncties van Cloudflare en kan niet worden uitgeschakeld.
  • __cfduid

We volgen geanonimiseerde gebruikersinformatie om onze website te verbeteren.
  • _ga
  • _gid
  • _gat

We gebruiken Google Tag Manager om geanomiseerd ons verkeer te volgen en om AB te helpen nieuwe functies te testen.

Decline all Services
Accept all Services