Marcella uit Heerhugowaard: “Fit4lady een heerlijk begin van mijn dag”

Marcella sport al ruim 3 jaar bij Fit4lady Heerhugowaard, ze voelt zicht er erg lekker bij en heeft na het half uurtje trainen een voldaan gevoel, een heerlijk begin van de dag!

Wat mij aanspreekt in de training is de muziek met daarbij de oefeningen op de step. Heerlijk vind ik het, vooral als ik ze goed onder de knie krijg…heerlijk dat bewegen!Ik wordt daar vrolijk van, vind het ook heel prettig als de trainster je motiveert om er nog meer uit te halen dan er in zit, echt even lekker knallen!

Het resultaat voor mij is dat ik veel meer energie heb gekregen. Het sporten geeft me een blij gevoel! Langzamerhand toch ook wat strakker in mijn vel en lichamelijk  voel ik mij stukken beter. Ook in mijn hoofd is het een stuk rustiger sinds ik train.

Vooral het concept spreekt mij heel erg aan, komen op de tijd die mij uitkomt, niet dat “over de top gedoe”.Gewoon de broek en het shirt aantrekken waar jij je prettig in voelt,  niet het gevoel te hebben dat je wordt bekeken, allemaal stuk voor stuk aardige dames, jong en oud door elkaar.

Heerlijk kopje koffie of thee na het trainen, gewoon lekker doen!

Hoop nog lang van jullie trainingen gebruik te kunnen maken!!!

Groetjes Marcella

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies om u de beste online ervaring te bieden. Door akkoord te gaan, accepteert u het gebruik van cookies in overeenstemming met ons cookiebeleid.

Privacy Settings saved!
Privacy-instellingen

Wanneer u een website bezoekt, kan deze informatie in uw browser opslaan of ophalen, meestal in de vorm van cookies. Beheer hier uw persoonlijke Cookie Services.

Deze cookies zijn nodig om de website te laten functioneren en kunnen niet worden uitgeschakeld in onze systemen.

Om deze website te gebruiken, gebruiken we de volgende technisch vereiste cookies
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Omwille van de prestaties gebruiken we Cloudflare als een CDN-netwerk. Hiermee wordt een cookie "__cfduid" opgeslagen om beveiligingsinstellingen per client toe te passen. Deze cookie is strikt noodzakelijk voor de beveiligingsfuncties van Cloudflare en kan niet worden uitgeschakeld.
  • __cfduid

We volgen geanonimiseerde gebruikersinformatie om onze website te verbeteren.
  • _ga
  • _gid
  • _gat

We gebruiken Google Tag Manager om geanomiseerd ons verkeer te volgen en om AB te helpen nieuwe functies te testen.

Decline all Services
Accept all Services