Mara: “superfijn dat ik vanuit mijn werk zo kan instappen in het programma”

“Yesssss…..eindelijk is de mooie tas binnen. Twee jaar alweer! Ik heb dit volgehouden omdat het super fijn is dat ik vanuit mijn werk zo kan instappen in het programma en de motivatie van de gezellige sportieve trainsters bij Fit4lady Krommenie.

Een paar maanden geleden wilde ik toch ECHT wat kilo’s kwijt en ik dacht zelf dat mijn eetpatroon en het aantal keer bewegen in de week wel oké was. Ik heb me aangemeld voor het programma slank en fit! Iedere week een gedetailleerd menu EN op die weegschaal. Iedere maand is er een uitgebreid meet-/weegmoment. Dit is voor mij een goede stok achter de deur. Het gaat niet zo snel als ik wil maaaaaarrr het gaat eraf! De aanmoediging van de trainsters zijn hierbij voor mij ook echt een motivatie.”

GRATIS PROEFLES?

Voor een proefles nemen we ongeveer een uur de tijd. Een reguliere training, als je lid geworden bent, kost je ongeveer 30 minuten. Maar vanwege onze begeleiding en unieke methode is dit half uurtje effectiever besteed dan ooit!

Direct solliciteren

Mijn doel met Fit4lady is om vrouwen in beweging te brengen. Beweging zorgt voor meer zelfvertrouwen en draagt bij aan een actieve en gezonde levensstijl. Het concept van Fit4lady maakt dit mogelijk met een korte (30 minuten!) en intensieve kracht- en conditietraining.

Help jij mij nog meer vrouwen in beweging te brengen? Solliciteer dan direct!

  • Toegestane bestandstypen: doc, docx, pdf.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.