Mara: “superfijn dat ik vanuit mijn werk zo kan instappen in het programma”

“Yesssss…..eindelijk is de mooie tas binnen. Twee jaar alweer! Ik heb dit volgehouden omdat het super fijn is dat ik vanuit mijn werk zo kan instappen in het programma en de motivatie van de gezellige sportieve trainsters bij Fit4lady Krommenie.

Een paar maanden geleden wilde ik toch ECHT wat kilo’s kwijt en ik dacht zelf dat mijn eetpatroon en het aantal keer bewegen in de week wel oké was. Ik heb me aangemeld voor het programma slank en fit! Iedere week een gedetailleerd menu EN op die weegschaal. Iedere maand is er een uitgebreid meet-/weegmoment. Dit is voor mij een goede stok achter de deur. Het gaat niet zo snel als ik wil maaaaaarrr het gaat eraf! De aanmoediging van de trainsters zijn hierbij voor mij ook echt een motivatie.”