Mara: “superfijn dat ik vanuit mijn werk zo kan instappen in het programma”

“Yesssss…..eindelijk is de mooie tas binnen. Twee jaar alweer! Ik heb dit volgehouden omdat het super fijn is dat ik vanuit mijn werk zo kan instappen in het programma en de motivatie van de gezellige sportieve trainsters bij Fit4lady Krommenie.

Een paar maanden geleden wilde ik toch ECHT wat kilo’s kwijt en ik dacht zelf dat mijn eetpatroon en het aantal keer bewegen in de week wel oké was. Ik heb me aangemeld voor het programma slank en fit! Iedere week een gedetailleerd menu EN op die weegschaal. Iedere maand is er een uitgebreid meet-/weegmoment. Dit is voor mij een goede stok achter de deur. Het gaat niet zo snel als ik wil maaaaaarrr het gaat eraf! De aanmoediging van de trainsters zijn hierbij voor mij ook echt een motivatie.”

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies om u de beste online ervaring te bieden. Door akkoord te gaan, accepteert u het gebruik van cookies in overeenstemming met ons cookiebeleid.

Privacy Settings saved!
Privacy-instellingen

Wanneer u een website bezoekt, kan deze informatie in uw browser opslaan of ophalen, meestal in de vorm van cookies. Beheer hier uw persoonlijke Cookie Services.

Deze cookies zijn nodig om de website te laten functioneren en kunnen niet worden uitgeschakeld in onze systemen.

Om deze website te gebruiken, gebruiken we de volgende technisch vereiste cookies
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Omwille van de prestaties gebruiken we Cloudflare als een CDN-netwerk. Hiermee wordt een cookie "__cfduid" opgeslagen om beveiligingsinstellingen per client toe te passen. Deze cookie is strikt noodzakelijk voor de beveiligingsfuncties van Cloudflare en kan niet worden uitgeschakeld.
  • __cfduid

We volgen geanonimiseerde gebruikersinformatie om onze website te verbeteren.
  • _ga
  • _gid
  • _gat

We gebruiken Google Tag Manager om geanomiseerd ons verkeer te volgen en om AB te helpen nieuwe functies te testen.

Decline all Services
Accept all Services