Maak kennis met trainster Derya! Fit4lady Leeuwarden

Steeds meer leden vinden hun plekje bij Fit4lady. Ons unieke programma spreekt enorm aan! Dus werd het tijd voor het vinden van een extra trainster. ‘Nou’, we hebben haar gevonden! Derya is al een poosje aan de slag bij Fit4lady Leeuwarden. Hoog tijd om haar voor stellen aan jullie vonden we.
Mijn naam is Derya Albada Jelgersma, 20 jaar oud en uiteraard net als jullie dames gek op sport en bewegen. Hoewel ik nu in Leeuwarden woon, kom ik oorspronkelijk uit Zevenaar (Gelderland). In 2019 heb ik mijn CIOS niveau 4 in de richting sport, bewegen en gezondheid afgerond. Doordat ik dagelijks veel bezig was met sport en bewegen, zocht ik naar een baan waar ik mijn energie en passie in kwijt kon. Zo kwam Fit4lady op mijn pad!

Ik werk hier met veel plezier op de woensdag middag en avond. Naast Fit4lady werk ik nog in het zwembad en bij een gymnastiek vereniging, hier geef ik groepslessen. Ik ben dol op de afwisseling!

Zelf vind ik het leuk om met sport bezig te zijn en nieuwe oefeningen te proberen, maar mijn favoriete work out blijft krachttraining en dan met name het aanspreken van de biceps, triceps en schouders.

In mijn vrije tijd ben ik voornamelijk bij vrienden te vinden of gewoon heerlijk een dagje thuis niks aan het doen. Het liefst zit ik aan een karamel-ijskoffie, hier mag je mij altijd voor wakker maken! 🙈
Sporten voelt eigenlijk ook als vrije tijd voor me. Ik kijk er enorm naar uit om nog veel trainingen te mogen geven bij Fit4lady. We komen elkaar vast en zeker snel tegen op de club!’

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies om u de beste online ervaring te bieden. Door akkoord te gaan, accepteert u het gebruik van cookies in overeenstemming met ons cookiebeleid.

Privacy Settings saved!
Privacy-instellingen

Wanneer u een website bezoekt, kan deze informatie in uw browser opslaan of ophalen, meestal in de vorm van cookies. Beheer hier uw persoonlijke Cookie Services.

Deze cookies zijn nodig om de website te laten functioneren en kunnen niet worden uitgeschakeld in onze systemen.

Om deze website te gebruiken, gebruiken we de volgende technisch vereiste cookies
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Omwille van de prestaties gebruiken we Cloudflare als een CDN-netwerk. Hiermee wordt een cookie "__cfduid" opgeslagen om beveiligingsinstellingen per client toe te passen. Deze cookie is strikt noodzakelijk voor de beveiligingsfuncties van Cloudflare en kan niet worden uitgeschakeld.
  • __cfduid

We volgen geanonimiseerde gebruikersinformatie om onze website te verbeteren.
  • _ga
  • _gid
  • _gat

We gebruiken Google Tag Manager om geanomiseerd ons verkeer te volgen en om AB te helpen nieuwe functies te testen.

Decline all Services
Accept all Services