Ik zocht een sportschool waar ik na mijn schouderblessure lekker kon sporten

Ik sport hier met plezier!

Hoi, ik ben Angelina.Angelina Fit4lady Grootebroek

Ik heb altijd gesport, maar door een schouderblessure kon ik een tijdje niet sporten zoals ik gewend was. Ik was op zoek naar een sportschool waar ik weer lekker kon gaan sporten. Afgelopen september vond ik die sportschool. Bij Fit4lady Grootebroek!

Ik ben gestart met de 5-weekse actie bij Fit4lady. Voornamelijk om te kijken of deze sport een goed alternatief voor mij was. En ja hoor, dit is super voor mijn lichaam! Ik heb helemaal geen last van mijn schouder.

Er sporten allerlei soorten dames, jong en oud, en je kan op elk niveau sporten. De trainsters weten er iedere keer weer een goede les van te maken. Met hun enthousiasme weten ze je altijd lekker op te zwepen!

Ook worden er allerlei leuke acties gehouden. In december is dat bijvoorbeeld ‘Kerst-bingo’. Het doel is om ons juist in deze maand vaak aan het sporten te krijgen. En het werkt!

Sporten bij Fit4lady in 2018? Ik zeg DOEN!

Sportieve groet van Angelina.

Ook zo nieuwsgierig geworden naar Fit4lady?

Geef je dan nu op voor onze Kickstart-actie! Aanmelden kan t/m 29 januari.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies om u de beste online ervaring te bieden. Door akkoord te gaan, accepteert u het gebruik van cookies in overeenstemming met ons cookiebeleid.

Privacy Settings saved!
Privacy-instellingen

Wanneer u een website bezoekt, kan deze informatie in uw browser opslaan of ophalen, meestal in de vorm van cookies. Beheer hier uw persoonlijke Cookie Services.

Deze cookies zijn nodig om de website te laten functioneren en kunnen niet worden uitgeschakeld in onze systemen.

Om deze website te gebruiken, gebruiken we de volgende technisch vereiste cookies
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Omwille van de prestaties gebruiken we Cloudflare als een CDN-netwerk. Hiermee wordt een cookie "__cfduid" opgeslagen om beveiligingsinstellingen per client toe te passen. Deze cookie is strikt noodzakelijk voor de beveiligingsfuncties van Cloudflare en kan niet worden uitgeschakeld.
  • __cfduid

We volgen geanonimiseerde gebruikersinformatie om onze website te verbeteren.
  • _ga
  • _gid
  • _gat

We gebruiken Google Tag Manager om geanomiseerd ons verkeer te volgen en om AB te helpen nieuwe functies te testen.

Decline all Services
Accept all Services