Jouw gids voor een gezonde leefstijl!

Gratis proefles erbij doen?

Jouw eerste stap is gezet

Goed dat je je wilt verdiepen in een gezonde leefstijl. Je weet dat het nodig is, maar we hebben hier ook wat feiten en cijfers op een rijtje gezet:

  • Bewegen kent veel gunstige effecten, zowel op de fysieke als op de mentale gezondheid. Bij volwassenen verlaagt bewegen het risico op hart- en vaatziekten, diabetes, depressieve symptomen en vroegtijdig overlijden in het algemeen (Gezondheidsraad, 2017). 
  • Door te bewegen verlagen ouderen de kans op botbreuken, lichamelijke beperkingen, cognitieve achteruitgang en dementie. 
  • Veel zitten hangt daarentegen samen met een hoger risico op hart- en vaatziekten en vroegtijdige sterfte (Gezondheidsraad, 2017). 

Maar jij gaat iets doen! Met deze Leefstijlgids hopen we je een stukje verder op weg te helpen.

Heb je vragen? Vraag je sportcoach of neem contact op met de Fit4lady club in jouw buurt.

Download hier je Leefstijlgids met Fitplan

Je kunt hier de Leefstijlgids downloaden. Print het Fitplan uit en stel jouw gezonde en sportieve doelen op. Zo begin jij je reis naar een gezonde lifestyle!

Download je Leefstijlgids

Als trotse eigenaressen van enkele van de Fit4lady clubs zijn Patty, Arina, Mariska, Carola en Sjoukje niet alleen ondernemers, maar ook gepassioneerde voorvechters van vrouwenwelzijn.

Met een schat aan kennis en ervaring vormen zij samen een krachtig team dat zich inzet voor het bevorderen van een gezonde levensstijl voor vrouwen door het schrijven van onze blogberichten en E-books.

Graag tot ziens bij Fit4lady!

Arina, Patty, Carola, Sjoukje & Mariska (van links naar rechts)

Zin in een proefles? Deze is gratis!

Mis nooit meer onze leuke tips, gezonde recepten of een aanbieding en schrijf je nu in!

*