Krijg Grip op je DIP

Hoe motiveer jij jezelf?

Goeie vraag!
“Ik weet wel wat ik moet doen en laten…” hoor ik je al zeggen.
Maar waarom is dat soms zo moeilijk dan?
Omdat je dan even je motivatie kwijt bent. Het waarom. De reden waarom je aan het sporten ben even niet meer weet. Motivatie verzet bergen. Motivatie is het allerbelangrijkste deel van het proces om gezond te leven. Niet het menu of het trainen. Dit volgt namelijk veel gemakkelijker als je gemotiveerd bent.

Vandaar ook dat ik je steeds zal blijven inspireren zodat jij jezelf kunt motiveren om door te gaan op de goede weg of de draad weer op te pakken.

Of ik wel eens motivatiedips heb? Jazeker! Hoe ik dit aanpak?

Ik motiveer mijzelf als volgt: ik weet dat ik me goed voel als ik gezond eet en veel beweeg. Door puur te eten en veel te bewegen verzorg ik mezelf goed en ben ik in staat om positief en ontspannen in het leven te staan.
Daar doe ik het voor, dat motiveert mij. En dat ben ik waard, ik mag mezelf elke dag goed verzorgen en goed voelen. Dat zeg ik dan ook tegen mezelf als ik wel eens minder zin heb om te trainen of gewoon een snoepbui voel aankomen. Wat zeg jij tegen je zelf?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies om u de beste online ervaring te bieden. Door akkoord te gaan, accepteert u het gebruik van cookies in overeenstemming met ons cookiebeleid.

Privacy Settings saved!
Privacy-instellingen

Wanneer u een website bezoekt, kan deze informatie in uw browser opslaan of ophalen, meestal in de vorm van cookies. Beheer hier uw persoonlijke Cookie Services.

Deze cookies zijn nodig om de website te laten functioneren en kunnen niet worden uitgeschakeld in onze systemen.

Om deze website te gebruiken, gebruiken we de volgende technisch vereiste cookies
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Omwille van de prestaties gebruiken we Cloudflare als een CDN-netwerk. Hiermee wordt een cookie "__cfduid" opgeslagen om beveiligingsinstellingen per client toe te passen. Deze cookie is strikt noodzakelijk voor de beveiligingsfuncties van Cloudflare en kan niet worden uitgeschakeld.
  • __cfduid

We volgen geanonimiseerde gebruikersinformatie om onze website te verbeteren.
  • _ga
  • _gid
  • _gat

We gebruiken Google Tag Manager om geanomiseerd ons verkeer te volgen en om AB te helpen nieuwe functies te testen.

Decline all Services
Accept all Services