Kom ook hart in actie!

Vanaf 3 september maakt Fit4lady zich weer hard voor ons hart, want ook dit jaar zetten we ons in voor de Hartstichting. Met liefde. En omdat het zo belangrijk is. Niemand kan immers zonder een goed kloppend hart…

Doe daarom mee!* Verbeter je gezonde waarden en werk vijf weken aan je gewicht en gezondheid.

We starten de actieperiode met een fit-test inclusief meting van gewicht, vetpercentage en Body Mass Index (BMI). Daarna train je 2x een half uur per week in het Fit4lady-circuit met coaching van de trainsters. Vaker mag uiteraard ook. Je houdt dit bij op jouw eigen turflijst.

Net als altijd is de training een combinatie van conditie-, kracht- en buikspiertraining op je eigen gewenste niveau en gaat het gepaard met voedingsadvies voor een gezond gewicht. Na vijf weken sluit je af met dezelfde fit-test.

Met de uiteindelijke meetgegevens kun je daarna zelf aan de slag. Je weet wat er goed ging en wat wellicht iets minder en daar kun je daarna de focus op leggen.

Deelname bedraagt 10,- . Dit gaat rechtstreeks naar de Hartstichting. Met je deelname doe je automatisch mee met het Waardenspel. Iedere week verschijnen er twee waarden op het krijtbord. Vul deze waarden in bij het juiste Waardenhartje op je spelkaart. Bij je eindmeting lever je dan de ingevulde kaart in. Hiermee maak jij kans op een uitgebreidere meting van jouw gezonde waarden.

Per club kunnen er 100 vrouwen deelnemen. Geef je dus snel op en meld je aan via www.fit4lady.nl/hart-aan-de-slag/.

Niet deelnemen, maar toch een steentje bijdragen? Koop dan de hartstikke mooie sjaal van de Hartstichting (ontworpen door Dyanne Beekman). Vraag je trainsters er naar. Op Dress Red Day (29 september) sluiten we de inschrijfactie af en sporten we uiteraard allemaal in het rood!

Sinds 2014 is Fit4lady officieel trotse partner van de Nederlandse Hartstichting.


* In in Schagen en Krommenie is er geen actie voor leden. De sjaal van de Hartstichting is echter gewoon te koop. Bij deze clubs kan dus evengoed een steentje bij worden gedragen!
Voor nieuwe leden bij deze clubs geldt de actie overigens wel. Zegt het dus voort…

 

GRATIS PROEFLES?

Voor een proefles nemen we ongeveer een uur de tijd. Een reguliere training, als je lid geworden bent, kost je ongeveer 30 minuten. Maar vanwege onze begeleiding en unieke methode is dit half uurtje effectiever besteed dan ooit!

Zomeractie

Top