Kickstart het nieuwe jaar!

Nooit wachten op lestijden

Fit4lady is een sportclub alleen voor vrouwen. Je traint onder persoonlijke begeleiding, zowel in het circuit als tijdens coaching gesprekken. Je begint op een tijd dat het jou uitkomt. Iedere 45 seconden kun je instromen. Daarnaast werk je in een half uur aan je conditie én kracht.

Wil jij je fitter voelen of afvallen? Wil je sporten wanneer het jou uitkomt en zo vaak als jij wilt? Begin het nieuwe jaar dan goed met deze Kickstart bij Fit4lady.

5 weken onbeperkt trainen voor €57,90

  • Wij gaan samen voor jouw doel.
  • Door vrouwen, voor vrouwen.
  • Krijg meer energie om beter je doelen te bereiken.
  • 2x per week 30 minuten is voldoende, meer mag altijd.
  • Inclusief personal coaching, buikspiertraining en meetmomenten.
  • Iedere vrouw is welkom.

Open dag zaterdag
13 januari

Zaterdag 13 januari kun je vrijblijvend binnenlopen tijdens onze open dag. De tijden verschillen per club. Wil je er zeker van zijn dat je kunt meetrainen? Laat ons dan van te voren weten dat je komt.

LET OP! Deze clubs doen niet mee met de open dag
Alkmaar, Heemstede, Heerhugowaard, Krommenie en Schagen.

Aanmelden kan t/m 29 januari

Begint het al te kriebelen? En kun jij niet wachten tot 13 januari? Meld je dan aan voor deze Kickstart.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

4 redenen waarom jij kiest voor Fit4lady!

Beste Sportclub

In 2013, 2015 en 2017 zijn wij verkozen tot beste sportclub. In 2014 werden we tweede. Niet voor niets beoordelen onze leden ons gemiddeld met een 8.4. We mochten dit jaar weer de prijs in ontvangst nemen!

Effectief

Als je sport, doe het dan goed en maak er volop gebruik van! Onze meeste leden sporten tweemaal per week. Per sportmoment wordt het zo alleen maar voordeliger.

Gezelligheid

De training is leuk om te doen. De trainsters zijn er voor jou. Elke vrouw kan zo haar resultaat bereiken: een strakker, fit en soepel lijf. Daarom komen onze leden graag trainen en gaan ze sporten leuk vinden.

10 jaar ervaring

Wekelijks train je zo vaak als je wilt en word je begeleid door vakkundige trainsters. Natuurlijk inclusief persoonlijke coaching en periodieke meting van de resultaten.

Gratis Proefles?

Voor een proefles nemen we ongeveer een uur de tijd. Een reguliere training, als je lid geworden bent, kost je ongeveer 30 minuten. Maar vanwege onze begeleiding en unieke methode is dit half uurtje effectiever besteed dan ooit!