Ja, ook ik train bij Fit4lady

Ik krijg de vraag wekelijks. Train je zelf ook bij Fit4lady? Jazeker! Dat kun je toch wel zien ;-).  Al 8,5 jaar, 2 of 3 x per week, train ik bij Fit4lady. Ik vind de training nog steeds heel erg goed en leuk om te doen. Het bespaart me tijd, want in 30 minuten een volledige workout. Mijn lijf èn hoofd blijven fit van. Ik train het fijnst als ik me goed concentreer op de spieren die ik train en als ik de steppas optimaal en met een sprongetje uitvoer. Mindfull trainen noem ik dat.   foto600

 

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies om u de beste online ervaring te bieden. Door akkoord te gaan, accepteert u het gebruik van cookies in overeenstemming met ons cookiebeleid.

Privacy Settings saved!
Privacy-instellingen

Wanneer u een website bezoekt, kan deze informatie in uw browser opslaan of ophalen, meestal in de vorm van cookies. Beheer hier uw persoonlijke Cookie Services.

Deze cookies zijn nodig om de website te laten functioneren en kunnen niet worden uitgeschakeld in onze systemen.

Om deze website te gebruiken, gebruiken we de volgende technisch vereiste cookies
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Omwille van de prestaties gebruiken we Cloudflare als een CDN-netwerk. Hiermee wordt een cookie "__cfduid" opgeslagen om beveiligingsinstellingen per client toe te passen. Deze cookie is strikt noodzakelijk voor de beveiligingsfuncties van Cloudflare en kan niet worden uitgeschakeld.
  • __cfduid

We volgen geanonimiseerde gebruikersinformatie om onze website te verbeteren.
  • _ga
  • _gid
  • _gat

We gebruiken Google Tag Manager om geanomiseerd ons verkeer te volgen en om AB te helpen nieuwe functies te testen.

Decline all Services
Accept all Services