Ilse: “Fit4lady geeft me positieve kracht om mijn doel te bereiken”

Twintig cm en 10 kilo kwijt, ik zit steeds beter in mijn vel! En dat is begonnen toen ik me in de zomer van 2013 inschreef voor het ‘Mama in Shape’ programma. Ik heb me aangemeld omdat ik graag mijn zelfvertrouwen terug wilde en door mijn overgewicht was het moeilijk me gemakkelijk te bewegen, dit uitte zich bijvoorbeeld in het zittend spelen op de grond met mijn kleine meisje en last van mijn voeten. Toen de 8 weken erop zaten van het ‘Mama in Shape’ programma, ben ik enthousiast lid geworden en meteen begonnen met het ‘Slank en Fitplan’. De steun en motivatie van de trainsters, ook op de momenten als ik mezelf even niet op kan peppen, helpen mij enorm om door te zetten en te zorgen dat ik niet in die negatieve spiraal blijf hangen. Omdat je hier al je spiergroepen traint en het een half uur is, ik gemotiveerd en gesteund word in de training én het afvallen, past dit concept zo goed bij mij. De training is elke keer weer  een uitdaging voor mij. Ik vind het echt leuk.  Mijn hobby’s en kleine meisje thuis zijn ook belangrijk voor mij en nu kan ik het combineren, dit bevalt me zo goed!

 

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies om u de beste online ervaring te bieden. Door akkoord te gaan, accepteert u het gebruik van cookies in overeenstemming met ons cookiebeleid.

Privacy Settings saved!
Privacy-instellingen

Wanneer u een website bezoekt, kan deze informatie in uw browser opslaan of ophalen, meestal in de vorm van cookies. Beheer hier uw persoonlijke Cookie Services.

Deze cookies zijn nodig om de website te laten functioneren en kunnen niet worden uitgeschakeld in onze systemen.

Om deze website te gebruiken, gebruiken we de volgende technisch vereiste cookies
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Omwille van de prestaties gebruiken we Cloudflare als een CDN-netwerk. Hiermee wordt een cookie "__cfduid" opgeslagen om beveiligingsinstellingen per client toe te passen. Deze cookie is strikt noodzakelijk voor de beveiligingsfuncties van Cloudflare en kan niet worden uitgeschakeld.
  • __cfduid

We volgen geanonimiseerde gebruikersinformatie om onze website te verbeteren.
  • _ga
  • _gid
  • _gat

We gebruiken Google Tag Manager om geanomiseerd ons verkeer te volgen en om AB te helpen nieuwe functies te testen.

Decline all Services
Accept all Services