Hoe ik een Fitte Moeder werd

Vorig jaar ben ik voor de eerste keer moeder geworden. Fantastisch, zo’n kleine hummel. Thomas doet het goed, maar ik was wel wat aangekomen en na de bevalling vond ik het tijd om weer aan mezelf te werken. Meer conditie, fitter op mijn werk, een beetje afvallen en vooral “lekkerder in mijn vel” waren mijn doelen.

Via via hoorde ik van het “Mama in Shape” programma van Fit4lady, dat leek mij wel wat, dus heb ik mij daarvoor ingeschreven. Benieuwd naar het resultaat? Kijk naar onderstaand filmpje waarom ik het sporten echt leuk ben gaan vinden.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies om u de beste online ervaring te bieden. Door akkoord te gaan, accepteert u het gebruik van cookies in overeenstemming met ons cookiebeleid.

Privacy Settings saved!
Privacy-instellingen

Wanneer u een website bezoekt, kan deze informatie in uw browser opslaan of ophalen, meestal in de vorm van cookies. Beheer hier uw persoonlijke Cookie Services.

Deze cookies zijn nodig om de website te laten functioneren en kunnen niet worden uitgeschakeld in onze systemen.

Om deze website te gebruiken, gebruiken we de volgende technisch vereiste cookies
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Omwille van de prestaties gebruiken we Cloudflare als een CDN-netwerk. Hiermee wordt een cookie "__cfduid" opgeslagen om beveiligingsinstellingen per client toe te passen. Deze cookie is strikt noodzakelijk voor de beveiligingsfuncties van Cloudflare en kan niet worden uitgeschakeld.
  • __cfduid

We volgen geanonimiseerde gebruikersinformatie om onze website te verbeteren.
  • _ga
  • _gid
  • _gat

We gebruiken Google Tag Manager om geanomiseerd ons verkeer te volgen en om AB te helpen nieuwe functies te testen.

Decline all Services
Accept all Services