Ik voel me conditioneel vele malen fitter en ik heb veel meer energie.

Blijvend Slank & fit programma van Fit 4 Lady.

Wat een geweldig programma is dit. Op een zeer relaxte manier kun je kilo’s kwijt raken en centimeters in omvang verliezen. Uiteraard vergt het ook veel zelfdiscipline want  je zult 3 keer per week moeten sporten en je zult je daarnaast aan de voedingsrichtlijnen moeten houden. Deze richtlijnen zijn goed vol te houden ( ik bleek bijv. juist meer te moeten eten) omdat het goed te variëren is en je dus gewoon met het gezin mee kunt eten.

Ondanks deze nieuwe manier van eten,  kun je ook best eens uit je dak gaan op een feestje. Dat heb ik ook gedaan, ik doe daarna gewoon weer alles volgens de richtlijnen of ik pas een balansdag toe en het kilootje is er zo weer af.  Als je bang bent om daarna in je oude valkuilen te trappen kun je dit natuurlijk beter niet doen, maar als je gemotiveerd genoeg bent, zou ik zeggen…af en toe even lekker genieten hoort ook bij het leven.

Ik heb dit programma 8 weken gevolgd en ga nu verder op eigen kracht. Dit gaat lukken omdat de knop nu definitief om is. Ik krijg een beter figuur ( zal ik ooit nog eens in een bikini op het strand durven te liggen?? haha), ik voel me conditioneel vele malen fitter en ik heb veel meer energie.

Wel moet ik eerlijk zeggen dat ik ontzettend goed begeleid en gemotiveerd ben door Bianca. Haar enthousiasme tijdens de lessen zorgde ervoor dat ik het vol kon houden. Ik heb zelfs een extra set sportkleren gekocht, zodat ik 3 keer per week kan blijven trainen ( geen smoes meer, dat de kleren nog in de was zitten).

Alle trainsters van Fit 4 Lady, dank jullie wel voor jullie support. Ik ga op naar maatje 38!! ( dromen mag toch?)

Groetjes Evelien, ik sport bij Fit4lady Heerhugowaard
Resultaten, 5 kg eraf.
Centimeters:*rond mijn heupen 3 cm, *mijn taille: 4 cm, *mijn buik: 6 cm, *mijn bovenbenen: 0.5cm
BMI van 25.4 naar 24.7,  Vet van 34.6 naar 31.5.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies om u de beste online ervaring te bieden. Door akkoord te gaan, accepteert u het gebruik van cookies in overeenstemming met ons cookiebeleid.

Privacy Settings saved!
Privacy-instellingen

Wanneer u een website bezoekt, kan deze informatie in uw browser opslaan of ophalen, meestal in de vorm van cookies. Beheer hier uw persoonlijke Cookie Services.

Deze cookies zijn nodig om de website te laten functioneren en kunnen niet worden uitgeschakeld in onze systemen.

Om deze website te gebruiken, gebruiken we de volgende technisch vereiste cookies
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Omwille van de prestaties gebruiken we Cloudflare als een CDN-netwerk. Hiermee wordt een cookie "__cfduid" opgeslagen om beveiligingsinstellingen per client toe te passen. Deze cookie is strikt noodzakelijk voor de beveiligingsfuncties van Cloudflare en kan niet worden uitgeschakeld.
  • __cfduid

We volgen geanonimiseerde gebruikersinformatie om onze website te verbeteren.
  • _ga
  • _gid
  • _gat

We gebruiken Google Tag Manager om geanomiseerd ons verkeer te volgen en om AB te helpen nieuwe functies te testen.

Decline all Services
Accept all Services