Ik verzet bergen

Mijn naam is Tien Visintainer en in mei ben ik gestart met sporten in Krommenie met als doel plezier maken en mijn conditie vergroten. 3 x per week er tegenaan om mijn doel te bereiken.
Mijn gezin en ik hebben actieve vakanties met vooral wandel- en klimtochten in de bergen.

Dit jaar hadden we het plan een ik verzet bergenVia Ferrata (klimtocht met touwen en karabiners) te gaan doen in de Dolomieten. Vooraf wisten we niet hoe steil en lang de tocht zou zijn maar we hadden er zin in! Om half 6 ‘s ochtends reden we weg, om half 9 stonden we bij het vertrekpunt van onze Via Ferrata. Wat ging het steil omhoog! Fantastisch, spannend, uitputtend en super stoer, prachtige uitzichten en heerlijke momenten, wat een avontuur!

Wat mezelf, maar ook de anderen opviel, was mijn uithoudingsvermogen. Achteraf bleek dat we 10 uur moesten klimmen, zowel omhoog als omlaag en ik ging super! Ik voelde me sterk en kon de hele wereld aan. De combinatie van conditie- en krachttraining bij Fit4lady werkt voor mij super!
Inmiddels ben ik weer gestart met sporten en het bevalt me uitstekend, ik kan het iedereen aanbevelen! Naast de voldoening om je sterker te voelen en een goede conditie op te bouwen, is het ontzettend leuk om al die lieve medesporters en de professionele coaches te ontmoeten. Ook eens ervaren: meld je aan voor een proefles! https://fit4lady.nl/geef-je-op-voor-een-proefles/

 

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies om u de beste online ervaring te bieden. Door akkoord te gaan, accepteert u het gebruik van cookies in overeenstemming met ons cookiebeleid.

Privacy Settings saved!
Privacy-instellingen

Wanneer u een website bezoekt, kan deze informatie in uw browser opslaan of ophalen, meestal in de vorm van cookies. Beheer hier uw persoonlijke Cookie Services.

Deze cookies zijn nodig om de website te laten functioneren en kunnen niet worden uitgeschakeld in onze systemen.

Om deze website te gebruiken, gebruiken we de volgende technisch vereiste cookies
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Omwille van de prestaties gebruiken we Cloudflare als een CDN-netwerk. Hiermee wordt een cookie "__cfduid" opgeslagen om beveiligingsinstellingen per client toe te passen. Deze cookie is strikt noodzakelijk voor de beveiligingsfuncties van Cloudflare en kan niet worden uitgeschakeld.
  • __cfduid

We volgen geanonimiseerde gebruikersinformatie om onze website te verbeteren.
  • _ga
  • _gid
  • _gat

We gebruiken Google Tag Manager om geanomiseerd ons verkeer te volgen en om AB te helpen nieuwe functies te testen.

Decline all Services
Accept all Services