Hoe sporten mijn leven veranderde

“Deze zomimg_2314er werd ik op de jaarmarkt van Heemstede aangesproken door een trainster van Fit4lady of ik kans wilde maken op een maand gratis sporten. Daarvoor moest ik een aantal vragen beantwoorden. Met de gedachte ‘dat ik toch niets zou winnen’ vulde ik de antwoorden in.

Toen ik een paar dagen later gebeld werd dat ik een dagpas had gewonnen, was ik positief verrast en heb de uitdaging aangenomen.

Na een uitgebreide intake en deelname aan hun circuittraining, ben ik meteen lid geworden. Dit was voor mij het moment om ‘het roer om te gooien’ en te gaan sporten en daar heb ik, tot op de dag van vandaag, geen spijt van.

Ik heb meer tijd voor mezelf genomen en gemerkt dat het heel belangrijk en goed voor mij is. Ik ben in juni gestart en inmiddels al 10 kilo lichter. Er heerst een prettige sfeer en er is altijd goede begeleiding aanwezig.

Ik ben daar nu vaak te zien en ben blij dat ik toen ‘Ja’ heb gezegd. Evelien Rozenhart”

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies om u de beste online ervaring te bieden. Door akkoord te gaan, accepteert u het gebruik van cookies in overeenstemming met ons cookiebeleid.

Privacy Settings saved!
Privacy-instellingen

Wanneer u een website bezoekt, kan deze informatie in uw browser opslaan of ophalen, meestal in de vorm van cookies. Beheer hier uw persoonlijke Cookie Services.

Deze cookies zijn nodig om de website te laten functioneren en kunnen niet worden uitgeschakeld in onze systemen.

Om deze website te gebruiken, gebruiken we de volgende technisch vereiste cookies
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Omwille van de prestaties gebruiken we Cloudflare als een CDN-netwerk. Hiermee wordt een cookie "__cfduid" opgeslagen om beveiligingsinstellingen per client toe te passen. Deze cookie is strikt noodzakelijk voor de beveiligingsfuncties van Cloudflare en kan niet worden uitgeschakeld.
  • __cfduid

We volgen geanonimiseerde gebruikersinformatie om onze website te verbeteren.
  • _ga
  • _gid
  • _gat

We gebruiken Google Tag Manager om geanomiseerd ons verkeer te volgen en om AB te helpen nieuwe functies te testen.

Decline all Services
Accept all Services