Hoe ik gelukkig en gezond leef? Carpe diem en lach

Mijn leven is vol. Met veel zaken en taken. karin zeeman

Naast dat ik echtgenote ben, ben ik moeder van twee puberdochters, heb een eigen makelaarsbedrijf en ben maatschappelijk zeer betrokken. Ik ben voorzitter van Inloophuis Pisa voor mensen met kanker, hun naasten en nabestaanden.

Daarnaast heb ik een druk sociaal leven, omdat ik heel veel dingen leuk vind. Mijn werk is belangrijk voor me en mijn grote passie is reizen, liefst met mijn gezin. Ik ben dol op (leuke!) interessante en inspirerende mensen.

Hoe ik dit allemaal doe?

Door 3 belangrijke elementen tijd en aandacht te geven en dat zijn voor mij in willekeurige volgorde: voeding, sport en rust.

 1. Voeding: Ik eet veel groenten, ben matig met suiker en zout. Op chocolade en drop ben ik dol, dus dat is soms een uitdaging en kan ik echt van genieten. Ook voor mijn gezin vind ik gezonde voeding zeer belangrijk. Zelf probeer ik vooral matig met koolhydraten te zijn.
 2. Sport: Ik plan 4 sportmomenten per week in: fitness en flow yoga komen daarbij elke week aan bod. Lukt het een keer niet, dan is er geen man over boord. Het is echt belangrijk voor me. Er staan echt sportafspraken in mijn agenda.
 3. Rust: is heel belangrijk, een goede nacht van minimaal 8 uur maak ik bijna altijd.

Mijn motto is Carpe Diem, pluk de dag en lach. Wat mijn dag opfleurt zijn enkele leuke facebookpagina’s, zoals ‘Vrouwenhumor’ en ‘Kattenmutsen’.

Zo is dat “volle leven” heel goed vol te houden en pluk ik de dag.

Karin Zeeman, Hoorn

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies om u de beste online ervaring te bieden. Door akkoord te gaan, accepteert u het gebruik van cookies in overeenstemming met ons cookiebeleid.

Privacy Settings saved!
Privacy-instellingen

Wanneer u een website bezoekt, kan deze informatie in uw browser opslaan of ophalen, meestal in de vorm van cookies. Beheer hier uw persoonlijke Cookie Services.

Deze cookies zijn nodig om de website te laten functioneren en kunnen niet worden uitgeschakeld in onze systemen.

Om deze website te gebruiken, gebruiken we de volgende technisch vereiste cookies
 • wordpress_test_cookie
 • wordpress_logged_in_
 • wordpress_sec

Omwille van de prestaties gebruiken we Cloudflare als een CDN-netwerk. Hiermee wordt een cookie "__cfduid" opgeslagen om beveiligingsinstellingen per client toe te passen. Deze cookie is strikt noodzakelijk voor de beveiligingsfuncties van Cloudflare en kan niet worden uitgeschakeld.
 • __cfduid

We volgen geanonimiseerde gebruikersinformatie om onze website te verbeteren.
 • _ga
 • _gid
 • _gat

We gebruiken Google Tag Manager om geanomiseerd ons verkeer te volgen en om AB te helpen nieuwe functies te testen.

Decline all Services
Accept all Services