Glutenvrij brood

Dit recept is voor ongeveer 10 plakken glutenvrij brood.Glutenvrij brood_E-Power_Fit4lady

Benodigheden

  • 5 eieren
  • ½ el citroensap
  • 60 ml gesmolten kokosolie
  • 50 gr havermeel
  • 60 gr amandelmeel
  • 3 el gebroken lijnzaad
  • 1 tl baksoda
  • 1 snuf zout
  • 3 eetlepels pompoenpitten + extra voor eroverheen
  • 3 eetlepels zonnebloempitten+ extra voor eroverheen

 

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 175 graden.
  2. Meng de eieren, citroensap en de afgekoelde gesmolten kokosolie in een kom.
  3. Roer in een ander kom de rest van de ingrediënten door elkaar en meng het vervolgens met het eimengsel.
  4. Doe het beslag in een beklede bakvorm en bekleed het met wat zaden en pitten.
  5. Bak het brood in ca. 30 minuten goudbruin en gaar. Check even met een satéprikker of het brood gaar is door deze in het brood te steken.

Eet smakelijk!

GRATIS PROEFLES?

Voor een proefles nemen we ongeveer een uur de tijd. Een reguliere training, als je lid geworden bent, kost je ongeveer 30 minuten. Maar vanwege onze begeleiding en unieke methode is dit half uurtje effectiever besteed dan ooit!

Top