Geen tijd om te sporten? Sporten in je werkpauze geeft nieuwe energie

Tussen het werken door even sporten.

Ik ben Karin, 47 jaar. Getrouwd en heb twee bonusdochters van 22 en 27 jaar.

Met mijn eigen bedrijf werk ik vanuit huis. Een zittend beroep. Ik moest weer in beweging komen en een flyer van Fit4lady heeft mij in beweging gekregen. De 30 minuten training met goede en enthousiaste begeleiding sprak mij enorm aan en het is goed te combineren met werken vanuit huis. Mijn werkpauze vul ik nu in met actief bewegen. Even mijn hoofd leegmaken en daarna weer voldaan en vol energie mijn werk weer oppakken.

Ik kan het iedereen aanraden!!!

https://fit4lady.nl/geef-je-op-voor-een-proefles/

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies om u de beste online ervaring te bieden. Door akkoord te gaan, accepteert u het gebruik van cookies in overeenstemming met ons cookiebeleid.

Privacy Settings saved!
Privacy-instellingen

Wanneer u een website bezoekt, kan deze informatie in uw browser opslaan of ophalen, meestal in de vorm van cookies. Beheer hier uw persoonlijke Cookie Services.

Deze cookies zijn nodig om de website te laten functioneren en kunnen niet worden uitgeschakeld in onze systemen.

Om deze website te gebruiken, gebruiken we de volgende technisch vereiste cookies
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Omwille van de prestaties gebruiken we Cloudflare als een CDN-netwerk. Hiermee wordt een cookie "__cfduid" opgeslagen om beveiligingsinstellingen per client toe te passen. Deze cookie is strikt noodzakelijk voor de beveiligingsfuncties van Cloudflare en kan niet worden uitgeschakeld.
  • __cfduid

We volgen geanonimiseerde gebruikersinformatie om onze website te verbeteren.
  • _ga
  • _gid
  • _gat

We gebruiken Google Tag Manager om geanomiseerd ons verkeer te volgen en om AB te helpen nieuwe functies te testen.

Decline all Services
Accept all Services