Geen smoesjes: kinderen naar school en meteen sporten.

Ik sport inmiddels alweer 4 jaar bij Fit4lady. Iedere week plan ik mijn sportmomenten in met mijn sportmaatje, dus geen smoesjes om niet te gaan.

Esther Volendam600Mijn sportschema is 3x in de week. Kinderen naar school brengen en meteen door naar Fit4lady en daarna heb ik een energieboost voor de rest van de dag. Ik kan daarom iedereen aanraden om je sportmomenten in te plannen. Regelmaat en ritme werkt voor mij het beste.

Esther S’khairi is mijn naam en ik woon in Volendam.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies om u de beste online ervaring te bieden. Door akkoord te gaan, accepteert u het gebruik van cookies in overeenstemming met ons cookiebeleid.

Privacy Settings saved!
Privacy-instellingen

Wanneer u een website bezoekt, kan deze informatie in uw browser opslaan of ophalen, meestal in de vorm van cookies. Beheer hier uw persoonlijke Cookie Services.

Deze cookies zijn nodig om de website te laten functioneren en kunnen niet worden uitgeschakeld in onze systemen.

Om deze website te gebruiken, gebruiken we de volgende technisch vereiste cookies
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Omwille van de prestaties gebruiken we Cloudflare als een CDN-netwerk. Hiermee wordt een cookie "__cfduid" opgeslagen om beveiligingsinstellingen per client toe te passen. Deze cookie is strikt noodzakelijk voor de beveiligingsfuncties van Cloudflare en kan niet worden uitgeschakeld.
  • __cfduid

We volgen geanonimiseerde gebruikersinformatie om onze website te verbeteren.
  • _ga
  • _gid
  • _gat

We gebruiken Google Tag Manager om geanomiseerd ons verkeer te volgen en om AB te helpen nieuwe functies te testen.

Decline all Services
Accept all Services