Ervaar zelf de kracht van Fit4lady met een gratis proefles!

Ontdek nu zelf de voordelen met de proefles

Voor de proefles nemen we ongeveer 50 minuten de tijd. We maken kennis, doen de warming up en daarna de circuittraining met kracht- en conditietraining. Aansluitend de cooling down en stretching. Als lid kost de training zelf je een halfuur. Met de coaching en unieke training is dit een zeer effectief besteed halfuur!

Gratis kennismaken?
Geef je hier op voor een gratis en vrijblijvende proefles!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Dit vinden vrouwen van Fit4lady

De 4 voordelen van Fit4lady

Beste Sportclub

In 2013 en 2015 werden wij verkozen tot beste sportclub. In 2014 werden we tweede. Niet voor niets beoordelen onze leden ons gemiddeld met een 8.4. We mochten dit jaar weer de prijs in ontvangst nemen!

Effectief

Als je sport, doe het dan goed en maak er volop gebruik van! Onze meeste leden sporten tweemaal per week. Per sportmoment wordt het zo alleen maar voordeliger.

Gezelligheid

De training is leuk om te doen. De trainsters zijn er voor jou. Elke vrouw kan zo haar resultaat bereiken: een strakker, fit en soepel lijf. Daarom komen onze leden graag trainen en gaan ze sporten leuk vinden.

10 jaar ervaring

Wekelijks train je zo vaak als je wilt en word je begeleid door vakkundige trainsters. Natuurlijk inclusief persoonlijke coaching en periodieke meting van de resultaten.