Na 5 weken trainen was ik overtuigd: Fit4lady werkt voor mij!

Het verveelt absoluut niet!

Hoi, ik ben Anita.

Een vriendin had mij geattendeerd op de 5-weekse hartactie bij Fit4lady. Ik was echter niet zo gemotiveerd, omdat ik niet van sportscholen en clubjes houd. Laat Fit4lady nou bij mij om de hoek zitten, nooit geweten! Ik werd nieuwsgierig en ben spontaan naar binnen gegaan. Na een gesprek met Ina wist ik het zeker: dit gaat het worden voor mij!

Ik kan 6 dagen per week komen, op het tijdstip dat mij uitkomt. Elke 45 seconden wissel je van oefening doet en elke week een andere stepoefening. In totaal 30 minuten heb ik een complete training gehad! Het verveelt niet. En, het belangrijkste voor mij: we stellen haalbare doelen voor een gezond leven: cholesterol omlaag , gewichtsverlies, meer conditie en trainen van alle spieren.

Dit alles onder begeleiding van goeie trainers, met ook vaak uitleg wat een juiste houding doet met bepaalde spiergroepen.

Daarom zeg ik: voel je fit bij Fit4lady!

Anita

Ook zo nieuwsgierig geworden naar Fit4lady?

Geef je dan nu op voor onze Kickstart-actie! Aanmelden kan t/m 29 januari.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies om u de beste online ervaring te bieden. Door akkoord te gaan, accepteert u het gebruik van cookies in overeenstemming met ons cookiebeleid.

Privacy Settings saved!
Privacy-instellingen

Wanneer u een website bezoekt, kan deze informatie in uw browser opslaan of ophalen, meestal in de vorm van cookies. Beheer hier uw persoonlijke Cookie Services.

Deze cookies zijn nodig om de website te laten functioneren en kunnen niet worden uitgeschakeld in onze systemen.

Om deze website te gebruiken, gebruiken we de volgende technisch vereiste cookies
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Omwille van de prestaties gebruiken we Cloudflare als een CDN-netwerk. Hiermee wordt een cookie "__cfduid" opgeslagen om beveiligingsinstellingen per client toe te passen. Deze cookie is strikt noodzakelijk voor de beveiligingsfuncties van Cloudflare en kan niet worden uitgeschakeld.
  • __cfduid

We volgen geanonimiseerde gebruikersinformatie om onze website te verbeteren.
  • _ga
  • _gid
  • _gat

We gebruiken Google Tag Manager om geanomiseerd ons verkeer te volgen en om AB te helpen nieuwe functies te testen.

Decline all Services
Accept all Services