Fit4lady werkt! José is het bewijs!

Een jaar geleden meldde José zich aan bij Fit4lady Alkmaar om 5 weken mee te doen met de actie van de Hartstichting. Zij had een duidelijke motivatie. Door schildklierproblemen en medicijngebruik was haar BMI gestegen en haar hartslag en verbranding vertraagd. José besloot; ik ben nu bijna 60 en ik wil gezond oud worden! Niet meer jojo-en maar stabiel blijven en nog lang niet achter een rollator!

Ze begon met sporten en deed dat 3 keer per week. Omdat dat maar een half uurtje duurde lukte dat prima. Daarnaast ging ze beter op haar voeding letten. Gezond eten, veel water drinken en sporadisch een drankje. En met een fantastisch resultaat; een jaar later is José 20 kilo kwijt en 8% vet en is ze 4 kledingmaten slanker. En ze voelt zich top!

Elke dag focust ze zich op haar doel en herhaalt ze voor zichzelf; ik wil vandaag niet aankomen. En dat lukt!

José is zeer enthousiast over het concept van Fit4lady. Iedereen sport voor zichzelf, van jong tot oud. Het is leuk en erg gezellig. En wat ze fijn vindt; er komen alleen maar vrouwen. Het voelt voor José echt als een mooi cadeautje dat ze zichzelf heeft gegeven. Net als de mooie jurkjes die ze nu weer draagt en waar ze zich heerlijk in voelt!

Wil jij nou, net als José, ervaren wat het sporten voor jou gaat veranderen, meldt je dan nu aan via https://fit4lady.nl/hart-aan-de-slag/

GRATIS PROEFLES?

Voor een proefles nemen we ongeveer een uur de tijd. Een reguliere training, als je lid geworden bent, kost je ongeveer 30 minuten. Maar vanwege onze begeleiding en unieke methode is dit half uurtje effectiever besteed dan ooit!

Zomeractie

Top