Niet één, maar twee nieuwe clubs

In de maand november is er niet één, maar zijn de deuren van maar liefst twee nieuwe Fit4lady clubs geopend. Het zet de teller van het totaal aantal clubs nu op zeventien. Zeventien locaties dus waar jij terecht kunt om slim te sporten en extra energie op te doen.

Heemskerk : van trainster naar onderneemster
Midden in Kennemerland, in de stad Heemskerk, heeft Kim Visser haar eigen club geopend. Deze stoere moeder van vier is geen onbekende. Ze werkte als trainster bij de vestigingen in Hoorn en haar woonplaats Heerhugowaard. Samen met collega’s Anja en Marjolein staat ze vanaf nu elke dag in Heemskerk klaar om de leden te coachen en te begeleiden. De dames hebben inmiddels een vliegende start gemaakt.

Haarlem : een tweede eigen club
Hemelsbreed niet ver van Heemskerk heeft Ina van Kesteren haar tweede club geopend in onze provinciehoofdstad Haarlem. Ina is ook geen onbekende. Al een aantal jaar runt ze namelijk met veel plezier de club in Bergen. Nu dus een nieuw avontuur binnen Fit4lady, waar ze ooit binnenkwam als lid en niet meer is weggegaan. Samen met trainsters Puck en Sandy gaat ze er – naar eigen zeggen – ‘een volgende bruisende club’ van maken.

Ken je dames in (de omgeving van) Heemskerk of Haarlem? Geef ze dan de tip voor een gratis proefles. Jij hebt immers goede ervaringen. Zo kunnen Heemskerk en Haarlem kennismaken met Fit4lady!

Gezonder leven en meer bewegen? Eenvoudig verslaafd raken aan sport?

Schrijf je vandaag in voor de gratis 28-dagen-challenge

Fit4lady heeft voor jou de volgende challenge ontwikkeld:
  • Ontvang één dagelijkse oefening.
  • Eenvoudige trainingen: je traint gewoon thuis, op je werk of onderweg
  • In 28 dagen bouw je een ritme op. Zo krijg jij beweging in je systeem dat naar meer smaakt!