In memoriam

Ze maakte van sporten een feest. Elf jaar lang gaf ze met veel passie en gedrevenheid les bij Fit4lady Hoorn en coachte ze veel leden naar een gezondere leefstijl. Onze lieve trainster Alice.

Allemaal kennen we haar. Wanneer we aan het einde van een training gaan rekken en strekken kijken we namelijk naar haar op de voorbeeldfoto’s van onze stretch- en buikspieroefeningen.

Maar ze stond vaker model voor de uitingen van Fit4lady. Niet alleen omdat ze simpelweg een prachtige verschijning was, maar ook omdat haar enthousiasme van het beeld afspatte.

Na een kort ziekbed is trainster Alice Jong-Schouten op de veel te jonge leeftijd van 52 jaar overleden. Haar werk was haar hobby en het contact met haar leden was haar super dierbaar.

Fit4lady is ongelooflijk dankbaar dat we met haar mochten werken en van haar mochten leren. We wensen haar man en kinderen en iedereen die haar dierbaar was veel sterkte toe.

Alice maakte van sporten een feest en laten we dat in ere houden. Denk bij het sporten nog eens aan haar en haar boodschap en maak van sporten een feest.

Arina van Damme
(eigenaar van Fit4lady en franchiseonderneemster van Fit4lady Hoorn, Limmen en Volendam)

Gezonder leven en meer bewegen? Eenvoudig verslaafd raken aan sport?

Schrijf je vandaag in voor de gratis 28-dagen-challenge

Fit4lady heeft voor jou de volgende challenge ontwikkeld:
  • Ontvang één dagelijkse oefening.
  • Eenvoudige trainingen: je traint gewoon thuis, op je werk of onderweg
  • In 28 dagen bouw je een ritme op. Zo krijg jij beweging in je systeem dat naar meer smaakt!