Goede voornemens?

Het is woensdag 1 januari. Je wordt wakker in 2020. Wellicht nog wat vermoeid van de avond ervoor open je langzaam je ogen. Nieuw jaar, nieuwe kansen. Nieuw jaar, goede voornemens.

Want het nieuwe jaar is dé perfecte start om van goede voornemens, goede gewoonten te maken. Nu kunnen wij je niet met alle voornemens op weg helpen. Maar valt jouw voornemen in de categorie ‘afvallen en meer bewegen’, dan kunnen we je helpen.

Hoe? Door je te coachen, door je advies te geven en door er voor je te zijn. Vertel ze dus aan ons, die goede voornemens. Samen gaan we er voor dat je het volhoudt..

Tips om die voornemens vol te houden:
– Plan je voornemens, schrijf ze op en houd je vooruitgang bij. Hierdoor worden verbeteringen zichtbaar en blijf je gemotiveerd.
– Kies het belangrijkste goede voornemen en focus je hierop. Heb je meerdere dingen op je lijst staan? Dan is dat vaak iets te ambitieus en heeft het een groter risico dat je het niet haalt.
– Laat je omgeving (lees: trainsters bij Fit4lady) weten wat je doelen zijn. Zo krijg je steun en wellicht een maatje die met je meedoet.
– Houd moed. Houd vol. Geen smoesjes. Niemand heeft gezegd dat het makkelijk is.
– Lukt het toch niet? Wacht dan niet tot volgend jaar. Starten met een goed voornemen kan het hele jaar door.

Heb jij zelf geen goede voornemens? Maar je zus, moeder, buurvrouw, nichtje willen het nieuwe jaar fit beginnen? Neem ze mee en laat ze met een gratis proefles kennismaken met Fit4lady. Geef ze een geweldig mooi begin van 2020.

Gezonder leven en meer bewegen? Eenvoudig verslaafd raken aan sport?

Schrijf je vandaag in voor de gratis 28-dagen-challenge

Fit4lady heeft voor jou de volgende challenge ontwikkeld:
  • Ontvang één dagelijkse oefening.
  • Eenvoudige trainingen: je traint gewoon thuis, op je werk of onderweg
  • In 28 dagen bouw je een ritme op. Zo krijg jij beweging in je systeem dat naar meer smaakt!