Fit4Lady sport bijna €14.000 voor de Hartstichting bij elkaar

fit4lady hartstichting

Hoewel de fitnessbranche het in de eerste coronagolf behoorlijk voor haar kiezen kreeg, lukte het vrouwenfitnessketen Fit4lady om ruim duizend vrouwen in beweging te krijgen! Met driewekelijkse uitdagingen op het gebied van beweging, voeding en ontspanning gingen de vrouwen aan de slag. Daarnaast deden ze mee aan een gesponsorde Hartstocht en in de 17 Fit4lady clubs organiseerde men verlotingen. Het resultaat mag er zijn!

Hartchallenge

“Wij zijn bijzonder trots op de resultaten die de leden van Fit4lady hebben behaald. Zij hebben zich ingezet om te bewegen naar een gezonde leefstijl. En dat deden ze nu voor het 6e jaar. Ik kijk nu al uit naar 2021”, glimlacht Sanne Penders die de actie vanuit de Hartstichting begeleidde. Zij nam op 3 december de donatiecheque virtueel in ontvangst.

De uitreiking werd digitaal met Zoom gestreamd vanuit de Fit4lady-club in Krommenie. Franchiseneemster Astrid Hopman was daarbij aanwezig, samen met haar leden Joke en Tessa. Tessa haalde alleen al 790 euro op door zich te laten sponsoren voor de Hartstocht. Zij liep deze op 3 oktober jl. Sanne was onder de indruk en trots.

Gezonde leefstijl: bewust leven en bewegen

Eigenaresse van Fit4lady Arina van Damme was ook bij de uitreiking aanwezig. “Een gezonde vrouw helpt haar omgeving en gezin. Omdat ze zelf fit is en haar werk beter kan doen. En zo inspireert zij weer anderen die ook meer energie willen hebben. In dit coronatijdperk zijn onze sporters een lichtend voorbeeld voor velen”, aldus een trotse Arina.

Veilig trainen 

“Wij zijn supertrots op onze leden. We hebben dit jaar veel geïnvesteerd in onze clubs om aan de protocollen van het RIVM en NL Actief te voldoen en om een uitstekende ventilatie te bieden. We zijn dan ook trots op onze leden die ons bij alles zijn blijven steunen en zich ook weer gingen inzetten voor de Hartstichting. Zo blijven we met elkaar in beweging en dat is toch de beste remedie tegen welk virus dan ook!” 

 

 

Gezonder leven en meer bewegen? Eenvoudig verslaafd raken aan sport?

Schrijf je vandaag in voor de gratis 28-dagen-challenge

Fit4lady heeft voor jou de volgende challenge ontwikkeld:
  • Ontvang één dagelijkse oefening.
  • Eenvoudige trainingen: je traint gewoon thuis, op je werk of onderweg
  • In 28 dagen bouw je een ritme op. Zo krijg jij beweging in je systeem dat naar meer smaakt!