Fit4lady brengt mij alleen maar positiviteit


Ik ben alweer een tijdje lid van ´fit 4 lady´ en het bevalt mij nog steeds heel goed.

Het sporten is een belangrijk onderdeel van mijn leven geworden en past nu echt in mijn levens ritme. Wat begon als een middel om een doel te bereiken, namelijk sporten om wat kilo´s af te vallen, is nu ook een doel op zich geworden. Het in beweging zijn vind ik heerlijk en zo onderhoud ik tevens mijn lijf en investeer ik in mijn toekomst. Het brengt voor mij alleen maar positieve dingen. Ik zit beter in mijn vel en heb een beter humeur. Ook heb ik veel minder last van kwaaltjes en vage klachten.
Het is heel goed in te passen in mijn leven, omdat het ook wat tijd betreft goed te doen is. Je bent een half uur intensief bezig, onder begeleiding van enthousiaste medewerkers, die samen met jou het uiterste proberen te halen uit de training. Elke week wordt er een leuke oefening bedacht  voor de step, waar alle spiergroepen de revue passeren. Zo voel je soms spieren waarvan je het bestaan niet wist . De afwisseling maakt dat het een uitdaging blijft en het geen sleur wordt.
Er wordt alles aan gedaan om ons te stimuleren en het leuk en gezellig te laten zijn. De persoonlijke benadering maakt dat ik me echt thuis voel en ik hoop dit nog heel lang te kunnen doen.

Jolanda Wouda, Fit4lady Heerhugowaard

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies om u de beste online ervaring te bieden. Door akkoord te gaan, accepteert u het gebruik van cookies in overeenstemming met ons cookiebeleid.

Privacy Settings saved!
Privacy-instellingen

Wanneer u een website bezoekt, kan deze informatie in uw browser opslaan of ophalen, meestal in de vorm van cookies. Beheer hier uw persoonlijke Cookie Services.

Deze cookies zijn nodig om de website te laten functioneren en kunnen niet worden uitgeschakeld in onze systemen.

Om deze website te gebruiken, gebruiken we de volgende technisch vereiste cookies
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Omwille van de prestaties gebruiken we Cloudflare als een CDN-netwerk. Hiermee wordt een cookie "__cfduid" opgeslagen om beveiligingsinstellingen per client toe te passen. Deze cookie is strikt noodzakelijk voor de beveiligingsfuncties van Cloudflare en kan niet worden uitgeschakeld.
  • __cfduid

We volgen geanonimiseerde gebruikersinformatie om onze website te verbeteren.
  • _ga
  • _gid
  • _gat

We gebruiken Google Tag Manager om geanomiseerd ons verkeer te volgen en om AB te helpen nieuwe functies te testen.

Decline all Services
Accept all Services