Het resultaat van onze eigen opleiding

Bekijk de vacatures!

Is sport jouw passie? Wij leiden je op bij de Fit4lady Academy...

Alle sportcoaches bij Fit4lady zijn sportieve vrouwen, opgeleid aan onze eigen Fit4lady Academy. Fit4lady is een leerbedrijf en biedt haar sportcoaches de mogelijkheid om door te leren in het vak, te leren van collega’s en zich te ontwikkelen naar méér (sportcoach, leefstijl coach, zelfstandig ondernemer).

Ons doel is om op meer plaatsen in Nederland clubs te openen en vrouwen met behulp van onze unieke aanpak in beweging te brengen en te houden. En daarmee bij te dragen tot een gezonde leefstijl. Fit4lady heeft als bedrijf al een aantal mooie prijzen gewonnen. Als hoogtepunt wonnen we diverse keren Fitnessketen van het Jaar en worden onze clubs al jaren achtereen uitgeroepen tot Beste Fitnessclub in diverse gemeenten.

Als sportcoach krijg je veel verantwoordelijkheid en kun je op eigen wijze en tempo groeien in ons bedrijf. Dit kan in de eigen club of door zelf een eigen club te openen. Bekijk hier wat we vragen van een sportcoach bij Fit4lady.

Jouw rol als sportcoach is bijzonder: je betekent veel voor vrouwen in jouw club en daarbij ben je ook ons visitekaartje. Je wordt hiervoor opgeleid bij de Fit4lady Academy. De eindverantwoordelijke docent van de Academy is goed gecertificeerd en geschoold met diverse sportopleidingen, zoals TOP A-trainer, Sport Trainer, Fitness Instructeur A en Voedingsdeskundige Food & Base.

Een van de vele onderdelen van het trainingsprogramma voor de sportcoaches is het begeleiden van vrouwen met blessures, beperkingen (training via Diabetesvereniging Nederland) en het werken met de Tanita BIA-meter.

Lees ook eens de ervaring van onze eigen sportcoaches: klik hier

Heb je zin gekregen om ook opgeleid te worden tot sportcoach?

Bekijk hier de vacatures en meld je aan!

vanaf 4 uur per week marktconform

Sportcoach bij Fit4lady Heemstede

Heb jij de moves?Dan verwelkomen wij jou met open armen bij Fit4lady! Als Trainster/Sportcoach bij Fit4lady Heemstede speel jij een cruci…

Mis nooit meer onze leuke tips, gezonde recepten of een aanbieding en schrijf je nu in!

*