En toen reed mijn auto als vanzelf naar de sportschool

Altijd mijn sporttas in de auto. Ideaal als ik uit mijn werk meteen wil trainen bij Fit4lady. Ik was ontzettend moe afgelopen maandag na een drukke werkdag. Nee hoor ik ga niet sporten maar meteen naar huis. Maar er was geen ontkomen aan, bij de stoplichten waar mijn sportschool om de hoek zit, sloeg mijn auto vanzelf linksaf in plaats van rechtdoor naar huis. Geen ontkomen aan. Heerlijk mijn 30 minuten workout gedaan en fit en voldaan aan de avondmaaltijd. Ik beveel het dus bij iedereen aan, bij Fit4lady blijf je bijna vanzelf in de sportieve flow.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies om u de beste online ervaring te bieden. Door akkoord te gaan, accepteert u het gebruik van cookies in overeenstemming met ons cookiebeleid.

Privacy Settings saved!
Privacy-instellingen

Wanneer u een website bezoekt, kan deze informatie in uw browser opslaan of ophalen, meestal in de vorm van cookies. Beheer hier uw persoonlijke Cookie Services.

Deze cookies zijn nodig om de website te laten functioneren en kunnen niet worden uitgeschakeld in onze systemen.

Om deze website te gebruiken, gebruiken we de volgende technisch vereiste cookies
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Omwille van de prestaties gebruiken we Cloudflare als een CDN-netwerk. Hiermee wordt een cookie "__cfduid" opgeslagen om beveiligingsinstellingen per client toe te passen. Deze cookie is strikt noodzakelijk voor de beveiligingsfuncties van Cloudflare en kan niet worden uitgeschakeld.
  • __cfduid

We volgen geanonimiseerde gebruikersinformatie om onze website te verbeteren.
  • _ga
  • _gid
  • _gat

We gebruiken Google Tag Manager om geanomiseerd ons verkeer te volgen en om AB te helpen nieuwe functies te testen.

Decline all Services
Accept all Services