Elke maand sterker, fitter en meer energie. Ook mentaal.

Vorig jaar april ben ik begonnen bij Fit4lady. Sporten had ik heel wat jaren niet meer gedaan. Mirjam Lugtenburg GoereeMijn eerste doel was om mijn conditie te verbeteren en sterker te worden. Ik kampte de laatste jaren met terugkerende rug-, schouder- en nekklachten. Dor het trainen op de apparaten hoopte ik deze klachten te verminderen en in de toekomst te voorkomen.

Omdat ik een conditie van nul had en jaren niets had gedaan, ben ik langzaam begonnen. Ik heb met de coaches aparte oefeningen doorgenomen. Alles naar mijn eigen tempo en kunnen. De eerste 4 maanden ging ik twee keer per week. Elke maand werd ik sterker en fitter. Ik kreeg meer energie en voelde mij mentaal ook sterker.

Vanaf september heb ik de frequentie verhoogd naar minimaal drie keer per week. En ik kan soms de meest uitgebreide oefening meedoen! Daar ben ik dan best wel trots op. Ik vanaf dat moment ook serieus op mijn voeding gaan letten. Dat had resultaat!

Er is nu bijna 20 kg af en ik hoop er dit jaar nog een aantal af te krijgen. De support van de coaches en de dames waarmee ik sport, is fantastisch. Er wordt serieus gesport, maar ook ontzettend gelachen. Een geweldige combinatie!

– Mirjam Lugtenburg, Goeree-Overflakkee

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies om u de beste online ervaring te bieden. Door akkoord te gaan, accepteert u het gebruik van cookies in overeenstemming met ons cookiebeleid.

Privacy Settings saved!
Privacy-instellingen

Wanneer u een website bezoekt, kan deze informatie in uw browser opslaan of ophalen, meestal in de vorm van cookies. Beheer hier uw persoonlijke Cookie Services.

Deze cookies zijn nodig om de website te laten functioneren en kunnen niet worden uitgeschakeld in onze systemen.

Om deze website te gebruiken, gebruiken we de volgende technisch vereiste cookies
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Omwille van de prestaties gebruiken we Cloudflare als een CDN-netwerk. Hiermee wordt een cookie "__cfduid" opgeslagen om beveiligingsinstellingen per client toe te passen. Deze cookie is strikt noodzakelijk voor de beveiligingsfuncties van Cloudflare en kan niet worden uitgeschakeld.
  • __cfduid

We volgen geanonimiseerde gebruikersinformatie om onze website te verbeteren.
  • _ga
  • _gid
  • _gat

We gebruiken Google Tag Manager om geanomiseerd ons verkeer te volgen en om AB te helpen nieuwe functies te testen.

Decline all Services
Accept all Services