Een spannend verhaal met goede afloop.

Sinds 2010 train ik bij Fit4lady in Limmen. Dat beviel mij meteen heel goed. 3 x per week trainde ik en ik kwam keurig op mijn streefgewicht. Mijn ‘suiker’ was wat hoog en ook dat ging naar een gezond niveau. September 2013 ging het mis. Ik had last van mijn maag en werd erg benauwd. Een ernstige adervernauwing bleek in het ziekenhuis. Conclusie: 4 omleidingen nodig! Ik werd dezelfde week nog geopereerd in het VU te Amsterdam. Mede doordat ik zo’n goede conditie had, door mijn trainingen bij Fit4lady, herstelde ik heel snel en ben ik sinds 1 april weer aan het sporten. Weer 3 x per week. Nog niet helemaal de oude maar mijn dokter en ik zelf zijn heel tevreden. Ik ben Corry Bakker en ik train in Limmen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies om u de beste online ervaring te bieden. Door akkoord te gaan, accepteert u het gebruik van cookies in overeenstemming met ons cookiebeleid.

Privacy Settings saved!
Privacy-instellingen

Wanneer u een website bezoekt, kan deze informatie in uw browser opslaan of ophalen, meestal in de vorm van cookies. Beheer hier uw persoonlijke Cookie Services.

Deze cookies zijn nodig om de website te laten functioneren en kunnen niet worden uitgeschakeld in onze systemen.

Om deze website te gebruiken, gebruiken we de volgende technisch vereiste cookies
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Omwille van de prestaties gebruiken we Cloudflare als een CDN-netwerk. Hiermee wordt een cookie "__cfduid" opgeslagen om beveiligingsinstellingen per client toe te passen. Deze cookie is strikt noodzakelijk voor de beveiligingsfuncties van Cloudflare en kan niet worden uitgeschakeld.
  • __cfduid

We volgen geanonimiseerde gebruikersinformatie om onze website te verbeteren.
  • _ga
  • _gid
  • _gat

We gebruiken Google Tag Manager om geanomiseerd ons verkeer te volgen en om AB te helpen nieuwe functies te testen.

Decline all Services
Accept all Services