Een echte Lady in de sportschool

In februari van dit jaar (2016) stapte ik voor de eerste keer binnen bij Fit4lady in Krommenie .  Ik was redelijk ‘ Fit’ voor mijn 62 jaar, maar vond dat dit wel wat beter kon na een periode weinig te hebben kunnen bewegen na een ernstige knieblessure.  IK had duidelijk wat conditie en kracht ingeleverd het laatste jaar. Een ‘Lady’ ben ik ook : dus ik was vast op de goede plek! En dat klopte.  De persoonlijke aandacht, het enthousiasme van de trainsters, de prettige sfeer, de effectiviteit van de trainingen: allemaal dingen waardoor ik al snel het ritme heb opgebouwd om 2 maal per week te trainen.

Fijn daarbij is dat de relatief joke-ladykorte trainingen goed zijn in te passen naast mijn drukke baan. Wat ik daarbij ook zo mooi vind is dat iedereen op haar eigen niveau kan meedoen: je wordt gestimuleerd om steeds een klein stapje verder te gaan, zonder dat er een te grote druk op je wordt uitgeoefend. Is het even te lastig, heeft de trainster dat al snel in de gaten en wordt een oefening even vlotjes voor je aangepast zodat je weer door kunt. Heel leuk ook de wekelijks wisselende stimulerende tekstjes op het krijtbord! Dik, dun, jong, oud, in strakke sportkleding of gewoon een joggingbroek met t -shirtje: het maakt niet uit, de muziek is een mooie ondersteuning als we elkaar soms glimlachend aankijken tijdens de trainingen: ‘wat zijn we goed bezig he?’

En dat klopt: ik moet wel goed bezig zijn geweest want na ruim een half jaar trainen voel ik dat mijn conditie weer is verbeterd en ik  duidelijk aan kracht heb gewonnen. Ik ben daar blij om : ik ben weer een ‘Fittere Lady’! En omdat ik dat beslist wil blijven ga ik natuurlijk lekker door!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies om u de beste online ervaring te bieden. Door akkoord te gaan, accepteert u het gebruik van cookies in overeenstemming met ons cookiebeleid.

Privacy Settings saved!
Privacy-instellingen

Wanneer u een website bezoekt, kan deze informatie in uw browser opslaan of ophalen, meestal in de vorm van cookies. Beheer hier uw persoonlijke Cookie Services.

Deze cookies zijn nodig om de website te laten functioneren en kunnen niet worden uitgeschakeld in onze systemen.

Om deze website te gebruiken, gebruiken we de volgende technisch vereiste cookies
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Omwille van de prestaties gebruiken we Cloudflare als een CDN-netwerk. Hiermee wordt een cookie "__cfduid" opgeslagen om beveiligingsinstellingen per client toe te passen. Deze cookie is strikt noodzakelijk voor de beveiligingsfuncties van Cloudflare en kan niet worden uitgeschakeld.
  • __cfduid

We volgen geanonimiseerde gebruikersinformatie om onze website te verbeteren.
  • _ga
  • _gid
  • _gat

We gebruiken Google Tag Manager om geanomiseerd ons verkeer te volgen en om AB te helpen nieuwe functies te testen.

Decline all Services
Accept all Services