Dikke nieuwjaarsdag, slanke oudjaarsdag. Van 5 weken uittesten tot zin in sport.

In januari 2016 wist ik het. Afvallen, gezonder leven, minder snoepen en gaan bewegen. Een vriendin gaf me een hint om iets te gaan doen, want ik deed niet aan sport en was echt dik. Ik ben 22 jaar en heb een drukke baan in de zorg. Super leuk en met onregelmatige werktijden. Ik zocht iets waar ik zelf naar toe kon zonder vaste lessen. Nu heb je bij ons in Volendam een erg leuke sportschool voor vrouwen. Fit4lady.

liza-veermanIk ben daar gestart met een 5 weeks programma om uit te testen hoe het zou bevallen.

Het bevalt erg goed, een half uur per keer en lekker intensief. Door de trainsters ga je er echt voor en het is een soort van intervaltraining omdat je 45 seconden wisselt van oefening. De steps vind ik leuk om te doen en de training is voor jong en oud. Die afwisseling is leuk, zowel de training als de vrouwen waarmee je traint.

O ja, mijn resultaten nog even: 32 kilo eraf, ja ik was echt veel en veel te zwaar en ik voel me topfit. Ik eet normaal, geen shakes of superfoods maar brood, groenten, fruit, aardappelen. Niet snoepen en de kilo’s gingen heel gestaag. Een dip heb ik niet gehad omdat het resultaat zo motiverend was en is.

Fit4lady is echt leuk en ik maak er tijd voor om te gaan.

Soms heb ik geen zin hoor maar als ik ben geweest ben ik altijd blij, superblij!

Mocht je twijfelen of dit ook iets voor jou is dan kun je die 5 weken weer doen, dat doen ze namelijk altijd in januari.

Mijn naam is Liza Veerman en ik train in Volendam.

Schrijf je in voor onze tijdelijke 5-weekse introductie-aanbieding!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies om u de beste online ervaring te bieden. Door akkoord te gaan, accepteert u het gebruik van cookies in overeenstemming met ons cookiebeleid.

Privacy Settings saved!
Privacy-instellingen

Wanneer u een website bezoekt, kan deze informatie in uw browser opslaan of ophalen, meestal in de vorm van cookies. Beheer hier uw persoonlijke Cookie Services.

Deze cookies zijn nodig om de website te laten functioneren en kunnen niet worden uitgeschakeld in onze systemen.

Om deze website te gebruiken, gebruiken we de volgende technisch vereiste cookies
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Omwille van de prestaties gebruiken we Cloudflare als een CDN-netwerk. Hiermee wordt een cookie "__cfduid" opgeslagen om beveiligingsinstellingen per client toe te passen. Deze cookie is strikt noodzakelijk voor de beveiligingsfuncties van Cloudflare en kan niet worden uitgeschakeld.
  • __cfduid

We volgen geanonimiseerde gebruikersinformatie om onze website te verbeteren.
  • _ga
  • _gid
  • _gat

We gebruiken Google Tag Manager om geanomiseerd ons verkeer te volgen en om AB te helpen nieuwe functies te testen.

Decline all Services
Accept all Services