“Die kaart moet vol”

Blog - Facebook bikini uitdaging 2017

In september 2015 opende Fit4lady haar deuren in Heemstede. Op de Open Dag liep ik eens binnen omdat ik op zoek was naar een sportclub waar ik, ter overbrugging van de donkere en koude wintermaanden, zou kunnen sporten. In de zomer loop ik graag hard in de duinen maar in de winter heb ik genoeg excuses; te koud, te nat en te donker…..

De professionele en gezellige sfeer sprak me meteen aan en ik besloot het eens een jaar te proberen. Inmiddels ben ik al zo’n 2,5 jaar lid en sport ik nog steeds met veel enthousiasme en plezier, zowel in de zomer als in de winter. Wat maakt het sporten bij Fit4lady nu zo leuk? In de eerste plaats de professionele begeleiding waardoor je gemotiveerd blijft en zonder blessures kunt blijven sporten. De persoonlijke coaching, vooral ook op momenten dat het even iets minder lekker gaat. De gezelligheid en motiverende woorden van de andere dames.

En dan natuurlijk de acties die Fit4lady met behoorlijke regelmaat organiseert. Een aantal keer per jaar komen er leuke challenges voorbij waardoor je steeds gemotiveerd blijft om te komen sporten. Of het nu gaat om een paar pondjes extra gewicht verliezen, wat extra spierkracht opbouwen of uitgedaagd worden om net iets vaker te komen trainen, deze extraatjes maken het sporten bij Fit4lady nog leuker!

Zo ook de bikini challenge die ieder voorjaar weer van start gaat. Ik ga de uitdaging aan om drie keer per week de buikspieren te trainen. De oefeningen worden goed uitgelegd en er zit een prima opbouw in. Vijf weken lang houd ik op mijn kaart precies bij hoe vaak ik al heb getraind en dat motiveert mij enorm, die kaart moet immers vol (van mezelf). Dus….er is voor mij geen enkel excuus om niet te gaan trainen. Ik kan iedereen aanraden het ook eens te proberen, na een paar weken ervaar je hoeveel fitter je je voelt!

 

Olga Lindeman

Heemstede

 

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies om u de beste online ervaring te bieden. Door akkoord te gaan, accepteert u het gebruik van cookies in overeenstemming met ons cookiebeleid.

Privacy Settings saved!
Privacy-instellingen

Wanneer u een website bezoekt, kan deze informatie in uw browser opslaan of ophalen, meestal in de vorm van cookies. Beheer hier uw persoonlijke Cookie Services.

Deze cookies zijn nodig om de website te laten functioneren en kunnen niet worden uitgeschakeld in onze systemen.

Om deze website te gebruiken, gebruiken we de volgende technisch vereiste cookies
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Omwille van de prestaties gebruiken we Cloudflare als een CDN-netwerk. Hiermee wordt een cookie "__cfduid" opgeslagen om beveiligingsinstellingen per client toe te passen. Deze cookie is strikt noodzakelijk voor de beveiligingsfuncties van Cloudflare en kan niet worden uitgeschakeld.
  • __cfduid

We volgen geanonimiseerde gebruikersinformatie om onze website te verbeteren.
  • _ga
  • _gid
  • _gat

We gebruiken Google Tag Manager om geanomiseerd ons verkeer te volgen en om AB te helpen nieuwe functies te testen.

Decline all Services
Accept all Services