De “S” afspraak met mijzelf.

Niet de S van spannend of sauna. Maar van sport. In mijn drukke leven waarin ik de rol van moeder, oma, echtgenote en ondernemer vervul, schiet de tijd voor me zelf er zo maar bij in. Dat wil ik niet meer. Ik wil bewust leven en tijd voor mezelf maken. Elke dag sta ik voor mijn omgeving klaar en als pedicure verzorg ik mensen met veel plezier.

Marianne Pisa febr

Maar de S afspraak in mijn agenda is inmiddels heilig. 2 x per week ga ik trainen en de behandelingen plan ik gewoon daarna in. Fit en fris help ik mijn klanten en zo start ik de dag het liefst. Maar waarom ik eigenlijk sport? Omdat het belangrijk is je lichaam goed te onderhouden met conditie- en kracht training, tenminste zo denk ik erover. Met mijn gevoelige rug is het nog belangrijker om te blijven sporten.

Aan elke vrouw die van sporten werk wil maken zou ik adviseren, zet zo’n S afspraak ook in jouw agenda, 2 of 3 x per week. Het maakt je fitter, blijer en productiever en minder vatbaar voor kwaaltjes. En met mijn gezellige leefstijl houd ik ook mijn gewicht aardig in balans.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies om u de beste online ervaring te bieden. Door akkoord te gaan, accepteert u het gebruik van cookies in overeenstemming met ons cookiebeleid.

Privacy Settings saved!
Privacy-instellingen

Wanneer u een website bezoekt, kan deze informatie in uw browser opslaan of ophalen, meestal in de vorm van cookies. Beheer hier uw persoonlijke Cookie Services.

Deze cookies zijn nodig om de website te laten functioneren en kunnen niet worden uitgeschakeld in onze systemen.

Om deze website te gebruiken, gebruiken we de volgende technisch vereiste cookies
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Omwille van de prestaties gebruiken we Cloudflare als een CDN-netwerk. Hiermee wordt een cookie "__cfduid" opgeslagen om beveiligingsinstellingen per client toe te passen. Deze cookie is strikt noodzakelijk voor de beveiligingsfuncties van Cloudflare en kan niet worden uitgeschakeld.
  • __cfduid

We volgen geanonimiseerde gebruikersinformatie om onze website te verbeteren.
  • _ga
  • _gid
  • _gat

We gebruiken Google Tag Manager om geanomiseerd ons verkeer te volgen en om AB te helpen nieuwe functies te testen.

Decline all Services
Accept all Services