Countdown 2020

Het aftellen is begonnen. Nog maar één maand en het nieuwe jaar gaat van start. Toch altijd even een momentje om bij stil te staan. Even dan. Want stilstaan tijdens al die feestdagen is een minder goed idee…

Sport je mee? Blijf jij fit tijdens de feestdagen? We hebben er iets leuks voor bedacht.

Alle sporters krijgen een inspiratiekaart. Op deze kaart verzamel je quotes die op het bord staan in de club. Elke dag een andere quote. Heb je in vijf weken 10 quotes verzameld en opgeschreven op je inspiratiekaart? Laat je kaart dan zien aan een trainster en een verrassing ligt er voor je klaar.

Inspiratie in huis
Wat dan te doen met de inspiratiekaart? Bewaren, een mooi plekje geven en af en toe de quotes nog eens lezen voor een portie inspiratie en flink wat motivatie als goede start.

Wil jij anderen ook inspireren? Bedenk dan zelf een quote, of laat ons jouw favoriet weten. De mooiste posten wij op onze socials en in de Fit4lady clubs.

Geniet van de knusse decembermaand, blijf in beweging en begin het nieuwe jaar goed.
Sportieve en feestelijke groeten van alle trainsters van Fit4lady

GRATIS PROEFLES?

Voor een proefles nemen we ongeveer een uur de tijd. Een reguliere training, als je lid geworden bent, kost je ongeveer 30 minuten. Maar vanwege onze begeleiding en unieke methode is dit half uurtje effectiever besteed dan ooit!

Zomeractie

Top