Circuittraining: kracht en conditie

De training: kracht en conditie

Bij Fit4lady train je in een circuit. In dit circuit staan 9 steps en 9 apparaten. De steps zijn voor het conditionele gedeelte, de apparaten voor de krachttraining. Je wisselt iedere 45 seconden tussen deze twee onderdelen.

Bewezen effectieve training voor spieropbouw en vetverbranding

Al onze apparaten werken op weerstand. Hoe meer kracht jij zet, hoe zwaarder de training wordt. Je kunt jezelf dus blijven uitdagen! 

Sportschool voor vrouwen

Fit4lady is een sportschool voor vrouwen. Een sportschool waar iedere vrouw welkom is. Of je nu 20 jaar geleden voor het laatst een sportschool van binnen hebt gezien of dat je al een trouwe sporter bent: bij Fit4lady kun je trainen op jouw niveau. Onze jongste sportster is 17 jaar en onze oudste sportster 84 jaar. Iedereen heeft haar eigen uitdaging!

Iets voor jou?

Fit4lady Krommenie_Christa

Christa

“Omdat het elke week anders is en je zo persoonlijk wordt geholpen. En omdat mijn zus erop zit”

Fit4lady Krommenie Ingrid

Ingrid

“Fijne plek om te komen, mede door de gemoedelijke sfeer, de enthousiaste trainsters en de leuke muziek. Fit4lady bedankt, ik ga met plezier verder.”

Fit4lady Krommenie Lia

Lia

“Sporten wanneer het mij uitkomt. Vrolijke en enthousiaste trainsters doen hun uiterste best om je met een heerlijk voldaan gevoel huiswaarts te laten gaan.”

Probeer het nu bij 1 van de 17 clubs

Fit4lady heeft inmiddels 17 sportscholen verspreid over Nederland. Van Leeuwarden tot Nuenen. En van Hoorn tot Goeree-Overflakkee. Je mag ook op meerdere locaties trainen.

Ons doel is om iedere vrouw in Nederland fitter en energieker te krijgen. Daarbij willen wij jou persoonlijke aandacht, kwaliteit en plezier in sporten bieden. Vind hieronder een Fit4lady bij jou in de buurt!

Top