Met deze boost kom ook jij strakker in badkleding!

Mijn naam is Debbie, ik train in Hoorn en vorig jaar deed ik mee aan de Bikini Uitdaging. Ik had simpelweg een boost nodig, een stok achter de deur. Ook voor inspiratie voor nieuwe buikspieroefeningen is het handig. Ik moest weer in mijn ritme komen en misschien een beetje afvallen. Dat doel heb ik behaald!

Dit jaar doe ik weer mee, het is leuk om te doen en ik wil nu graag mijn resultaat behouden.

DebbieAlles wordt toch net even wat strakker. Daarnaast ga je deze challenge met z’n allen aan, wat weer ontzettend motiverend werkt.

Dus doe je mee? www.fit4lady.nl/bikini-uitdaging

 

 

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies om u de beste online ervaring te bieden. Door akkoord te gaan, accepteert u het gebruik van cookies in overeenstemming met ons cookiebeleid.

Privacy Settings saved!
Privacy-instellingen

Wanneer u een website bezoekt, kan deze informatie in uw browser opslaan of ophalen, meestal in de vorm van cookies. Beheer hier uw persoonlijke Cookie Services.

Deze cookies zijn nodig om de website te laten functioneren en kunnen niet worden uitgeschakeld in onze systemen.

Om deze website te gebruiken, gebruiken we de volgende technisch vereiste cookies
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Omwille van de prestaties gebruiken we Cloudflare als een CDN-netwerk. Hiermee wordt een cookie "__cfduid" opgeslagen om beveiligingsinstellingen per client toe te passen. Deze cookie is strikt noodzakelijk voor de beveiligingsfuncties van Cloudflare en kan niet worden uitgeschakeld.
  • __cfduid

We volgen geanonimiseerde gebruikersinformatie om onze website te verbeteren.
  • _ga
  • _gid
  • _gat

We gebruiken Google Tag Manager om geanomiseerd ons verkeer te volgen en om AB te helpen nieuwe functies te testen.

Decline all Services
Accept all Services