Zwanger – bevallen – Fit4lady!

Tijdens de zwangerschap was mijn buik prachtig, iedereen mocht hem bewonderen. Ik genoot ervan.

Na de bevalling was mijn buik een grote plumpudding. Als iemand me vroeg ‘zit er wat in?’ was dat niet zo leuk. ‘Nee, het heeft er in gezeten’ reageerde ik met een gemaakte glimlach.
Ik heb twee prachtige dochters, die me elk 10 kg extra hebben gekost. Na mijn eerste wist ik niet goed hoe van de kilo’s af te komen. Diëten werd niks omdat ik borstvoeding gaf en sporten was voor mij niet te combineren.

Na mijn tweede dochter wist ik dat het anders moest. Ik ging vanaf dat mijn dochter 8 weken oud was 2, 3 keer in de week naar Fit4lady. In het begin had ik het idee een slappe dweil te zijn. Haast geen conditie en kippenkracht. Maar ik moest ergens beginnen. Uitgaande van de uitspraak ‘negen maanden zwanger is negen maanden ontzwangeren’ wilde ik de laatste 10 kilo eraf. Snel merkte ik ook de andere voordelen; het toenemen van mijn conditie.

Mijn jongste dochter is nu 10 maanden en ik ben bijna 10 kilo kwijt. Belangrijker is dat ik mijn kleding pas van voor mijn tweede zwangerschap en nog sterkere buikspieren dan ooit heb. Ook al is mijn buik nog niet plat, ik heb het vertrouwen erin dat dat wel gaat komen als ik zo doorga.

Odette Best,
(Trotse moeder van twee dochters.)

Gezonder leven en meer bewegen? Eenvoudig verslaafd raken aan sport?

Schrijf je vandaag in voor de gratis 28-dagen-challenge

Fit4lady heeft voor jou de volgende challenge ontwikkeld:
  • Ontvang één dagelijkse oefening.
  • Eenvoudige trainingen: je traint gewoon thuis, op je werk of onderweg
  • In 28 dagen bouw je een ritme op. Zo krijg jij beweging in je systeem dat naar meer smaakt!